Поли Генова с премиера на нова песен, посветена на кауза на УНИЦЕФ

Поли Генова представи най-новата си песен – "We Only Have Today". 
 
Като национален посланик на УНИЦЕФ за България, Поли посвещава тази песен на каузата за най-добър старт в живота на всяко дете на Детския фонд на ООН. Новият ѝ сингъл не само ни вдъхновява, но и ни кара да подкрепяме децата да не спират да мечтаят, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.
 
 
Песента, която носи позитивното послание да бъдем до децата тук и сега, беше изпълнена предпремиерно на 1 юни – Световният ден на детето. Поли Генова я представи на живо пред стотици деца и гости от България и света на специално събитие за празника, организирано от УНИЦЕФ.
 
 
Видеоклипът към "We Only Have Today", режисиран от Вито Бонев, е истинско визуално произведение на изкуството, заснето в Националната астрономическа обсерватория "Рожен" и Планетариума в Смолян. В главната роля е петгодишният Даниел – синът на Поли, който заедно с майка си преоткрива един нов и безкрайно красив свят, плод на детските мечти и въображение. В песента се подчертава значимостта на времето, прекарано между родителите и децата им, както и колко е важно те да растат обичани, защитени и подкрепени от семействата си.
 
"Като майка на две прекрасни деца, които са източник на безкрайна радост и вдъхновение за мен, мога да кажа, че те са моите най-добри учители. Те ме научиха да вярвам и мечтая по-силно от всякога. Децата са нашето бъдеще, затова трябва да направим всичко възможно, за да им дадем най-добрия старт в живота и да ги насърчим да мечтаят и вярват в своите възможности. Това е и посланието на новата ми песен, която се надявам да вдъхнови всички, които я чуят", споделя с вълнение Поли Генова.
 
 
"Бихме искали да изкажем искрените си благодарности на Поли Генова за това, че написа и посвети новата си песен на УНИЦЕФ за най-важната връзка – тази между децата и родителите. "Имаме само днес" – това е и нашето послание. Днес, тук и сега, както и всеки ден, всяко дете се нуждае от подкрепа, внимание, закрила и любов. Ние в УНИЦЕФ знаем, че първите 1000 дни от живота на детето са определящи за бъдещото му развитие. Ако децата получават любов, отзивчивост и подкрепа, те могат да разгърнат пълния си потенциал!" – каза Кристина де Бройн, представител на УНИЦЕФ в България.
 
С новата си песен Поли се обръща към всички родители с призив да прекарват повече време с децата си, да общуват помежду си и да ги насърчават да опознават света, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.
 
 
Като национален посланик на УНИЦЕФ Поли Генова призовава родителите да потърсят безплатното приложение на УНИЦЕФ "Bebbo", подкрепено от Министерството на здравеопазването, което цели да им подпомогне в отглеждането и грижите за децата им от бременността и раждането до първия учебен ден. Приложението е разработено от световни експерти в областта на ранното детско развитие и педиатри и съдържа ценни съвети, насоки и информация за здравето и развитието на децата.
 
Заедно можем да помогнем на повече родители да осигурят пълноценна грижа, любов и закрила. Дари най-добър старт в живота на всяко дете, бъди БЛАГОДЕТЕЛ на dari.unicef.bg.
 

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

22.12.2023

Коледна магия от Поли Генова

06.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023