Поли Генова с първи музикален проект заедно с Warner Music

След горещото парче "La Rumba", което избухна това лято, Поли Генова се завръща с нова песен в колаборация с известния полски DJ Brave.
 
Новият сингъл на Поли и DJ Brave "Something 'Bout You" е първата песен на Поли, продуцирана от музикалния гигант Warner Music и има модерно звучене с типичния за EDM стила запомнящ се бийт. С пристрастяващия си ритъм и уникално звучене парчето дава заявка за международен хит.
 
 
Съвместната работа на Поли Генова с Warner Music – една от най-големите звукозаписни компании в света, е сред нейните най-големи успехи в рамките на тази година. Българската поп изпълнителка никога не е крила своите мечти и амбиции за успехи извън границите на родната си страна, и нейната работа и упоритост през последните години дават резултати. За феновете си, Поли Генова ще изпълни "Something 'Bout You", както и песните от албума LAST NIGHT на живо на 16 ноември в Pirotska 5 Event Center. Билети за концерта са налични в мрежата на Eventim.
 
"Благодарна съм за страхотната възможност за първи път в кариерата ми да реализирам проект, съвместно с Warner Music и то в колаборация с полския артист DJ Brave. Заедно създадохме едно свежо парти парче, което със сигурност съвсем скоро ще покори много музикални върхове по целия свят. Благодаря на всички от екипа и на Warner за доверието", сподели Поли за работата по новата си песен. 
 
"Поли безспорно е една от най-талантливите личности на българската музикална сцена. Зарадвахме се изключително много, когато тя прие предложението на Brave и сме сигурни, че "Something 'Bout You" ще бъде следващият хит, който ще завладее българските и полските плейлисти", коментира Изабела Чишек-Поджиемска, генерален мениджър на Warner Music за Югоизточна Европа .
 
"Нямам търпение за предстоящия дебют на проекта ни, гласът на Поли е това, което прави парчето толкова вълнуващо", сподели DJ Brave, който е сред любимите артисти на полската публика. С платинените си кавъри "I Just Call To Say I Love You" и "Flames of Love" той печели престижните награди "Радио песен на годината" през 2018 и 2019.
 
Сред музикалните проекти на Поли тази година са "La Rumba", "Недей да правиш така" и "Help Me Out", които покориха българската и международната сцена. Парчетата могат да бъдат чути в новия албум на певицата LAST NIGHT, който излезе само преди седмица. 

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

22.12.2023

Коледна магия от Поли Генова

06.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023

Премиера от Поли Генова

12.05.2023