Филмът ''Renaissance: A Film By Beyoncé'' излиза през декември

Миналото лято излезе седмият студиен солов албум на поп легендата Бионсе - ''Renaissance''. Той получи широко одобрение от критиците и е определен като най-добрият албум за 2022 г. Наскоро приключи и световното й турне - ''Renaissance World Tour''.

В продължение на пет месеца около 2,7 милиона посетители присъстваха на концертите, включително и много световноизвестни личности. Според ''Билборд'' печалбите от турнето възлизат на около 500 милиона щатски долара.

Сега милиони киномани и фенове на поп звездата са в очакване да видят и филма за турнето, което приключи наскоро. В края на последния си концерт носителката на ''Грами'' обяви, че ще увековечи турнето във филм. ''Renaissance: A Film by Beyoncé'' проследява целия път на световното турне на суперзвездата от неговото начало в Стокхолм, Швеция до финала в Канзас Сити, Мисури. Филмът ще представя цялата подготовка, всичко зад и на сцената, емоциите на участниците, както и самите деца на Бионсе.

Поп легендата ще направи световната премиера на "Renaissance: A Film by Beyoncé" в Лондон на 30 ноември, а в САЩ тя ще бъде в Лос Анджелис на 25 ноември. Международни билети ще бъдат пуснати в продажба от 9 ноември в BeyonceFilm.com. Филмът ще дебютира официално по кината на 1 декември.

Това всъщност не е първият филм на Бионсе. През 2019-та година излезе продукцията на платформата Netflix, озаглавена ''Homecoming'', която документира участието на певицата на фестивала за музика и изкуства Coachella Valley през 2018 г.. Той спечели шест номинации за ''Еми''.

Филмът ще бъде вторият блокбъстър, посветен на поп звезда тази есен, след филма за турнето на Тейлър Суифт. Премиерата на ''Taylor Swift: The Eras Tour'' беше на 13 октомври в The Grove's AMC Theatre, където Бионсе също се появи изненадващо.

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Бионсе потопена в кънтри музиката

15.03.2024

Кралица Би с огромен успех в кънтрито

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Обвиняват Бионсе в плагиатство

19.12.2023