Cash Cash и Abir със сантиментален клип към "Finest Hour" (видео)

Сингълът "Finest Hour" на оглавяващото класации електро продуцентско трио Cash Cash включва вокалите на мароканската певица Abir. Сантименталното официално видео към парчето започва с двойка в началото на връзката им, проследява най-хубавия им период, фокусирайки се върху важните моменти, докато семейството им расте, както и добрите и лошите времена, и всички тези чувства са представени в клипа. 
 
 
В момента, наброявайки повече от милион слушания на седмица, песента "Finest Hour" се задържа 4 седмици на първо място в класацията Dance radio и е на път да започне петата седмица на върха. Заразителният поп химн също така е на прага на класацията Top 40.
 
За Cash Cash успешните сътрудничества с други артисти не са непознати. В допълнение към хита си "Take Me Home" с Bebe Rexha, който получи платинен сертификат, песента им "All My Love" с Conor Mayard направи над 80 милиона слушания в целия свят, "Matches" с участието на ROZES стана номер едно в Dance Radio, а последният им сингъл "Belong" ще бъде включен в новия албум на Dashboard Confessional. Дебютният им албум от 2016 г. Blood, Sweat & 3 Years има над 500 милиона слушания.
 
Те продължават да се доказват като водеща сила сред изпълнители на живо на големите фестивали като Electric Zoo, TomorrowWorld, Made In America, Billboard Hot 100 Festival и ULTRA Music Festival. Групата е планирала турне за 2019. 

Свързани новини

Cash Cash - "Belong"

19.12.2017