Cash Cash и Dashboard Confessional пуснаха "Belong" (видео)

Електро триото Cash Cash и Chris Carrabba от Dashboard Confessional се завръщат с нова песен, обединявайки усилия за заразителния и ободряващ сингъл "Belong".
 
 
Парчето ще бъде част от дългоочаквания албум на Dashboard Confessional Crooked Shadows, който се очаква на 9-ти февруари. То идва с официално видео с участието на Cash Cash и фронтмена на Dashboard Confessional Chris Carrabba. Сюжетът проследява историята на най-големия им фен, а момчетата от Cash Cash Jean Paul Makhlouf, Alex Makhlouf и Sam Frisch, и Chris Carrabba от Dashboard, са в ролите на обект на желанията на тяхната почитателка. 
 
Cash Cash познават успеха, когато става въпрос за сътрудничество с вокалисти. В допълнение към първата позиция на Dance Radio с "Matches" с участието на родената във Филаделфия ROZES, хитът им "Take Me Home" ft. Bebe Rexha наскоро получи платинен сертификат, а последният им сингъл "All My Love (ft. Conor Maynard)", събра впечатляващите 60 милиона световни слушания.    
 
"Да създадем "Belong" с Chris Carrabba беше удивително преживяване. Chris е легендарен текстописец, чието силно музикално движение безспорно обединява обществото. Комбинирането на различните ни стилове в "Belong" беше изключително забавно. Влиянието на Dashboard върху нас улесни впускането ни в идеята да смесим жанровете и да направим една специална уникална песен. "Belong" се превърна в едно от любимите ни парчета, които сме правили." казват Cash Cash. ""Belong" е песен за свободата на пътешествието без крайна цел. Магията на мистерията на живота.", допълва Chris Carrabba.

Свързани новини

Cash Cash - "Finest Hour"

18.07.2018