JEREMY? с нов клип към кавър на John Farnham (видео)

Първият сингъл от предстоящия албум на JEREMY? е вече факт. Проектът е римейк на изключително популярната песен от 1986 "You’re the Voice", оригинално в изпълнение на John Farnham. Същата година тя оглавява класациите в Австралия, Германия, Швеция и е в Топ 10 в редица държави, като Великобритания, Швейцария, Австрия, Ирландия.
 
В края на този октомври JEREMY? получават правата за преаранжиране и възпроизводство, както и за физическо и дигитално разпространение на "You’re the Voice". Версията на българската банда е одобрена от цели четири музикални компании, които управляват правата на съответните автори – Keith Reid, Maggie Ryder, Andy Qunta и Christopher Hamelt Thompson, благодарение на което е получено финално разрешение за реализацията.
 
 
Аудиото е смесено в Ирландия от Янко Генов, отговорен за качествения саунд и в дебютния албум на JEREMY?, а мастерирането е извършено в САЩ от Brian Lucey (Liam Gallagher, Marilyn Manson, Depeche Mode, The Kills, Arctic Monkeys, The Black Keys, Cage The Elephant). Видеото е с режисьор Георги Манов, с когото бандата работи по предходните си четири клипа.
 
"Искахме песен, с която много хора бързо да ни възприемат. Както навън, така и в България. Страшно харесваме "You’re the Voice" от гледна точка на композиция, музика и текст. Намираме, че отива на група JEREMY? и на това, което правим, и начина, по който звучим", споделят JEREMY?.
 
""You’re the Voice" има послание за това да изразиш себе си свободно и да не се страхуваш. Искаме да припомним на хората, че позитивната промяна зависи от всеки един от нас. След като включихме песента в концертните ни сетлисти, реакцията на публиката беше изключителна! Бяхме сигурни, че трябва да я включим в албум и че тя ще ни помогне не само у нас, но и да бъдем световно разпознаваеми. А колкото до клипа – искахме да отговаря на смисъла и посланието на песента. То е драматично, естетично, докосва и провокира с енергичност", допълват момчетата.

Свързани новини

Концерт на Кирил Маричков и JEREMY?

10.10.2023

Наесен с песен - на голяма сцена

12.07.2023

Две групи преди Arctic Monkeys

22.12.2021

Елате на звездна "Коледа в Рим"

17.12.2021

Jeremy? ще свирят в Дубай

08.10.2021