Италианската мегазвезда Zucchero вече е в Пловдив

Вчера около 18:00 часа Zucchero пристигна на Летище София, заедно със своя екип от 60 човека и веднага се насочи към Пловдив. Италианският музикант е изявил желание да пристигне ден по-рано, за да има възможност да разгледа града. 
 
В деня на концерта Zucchero ще обядва в Стария град на Пловдив, известен със своята завладяваща атмосфера, след което ще се отправи към Античния театър. Италианският изпълнител има специален хранителен режим и вечерята му трябва да бъде сервирана точно два часа преди началото на концерта в специално обособена зона, непосредствено до гримьорната му. Тя ще включва суши, плато от специално подбрани сирена, пресни плодове и висококачествено българско бяло вино. 
 
По време на концерта си в Пловдив, Zucchero ще изпълни най-доброто от 30–годишната си  музикална кариера, както и част от най-новите си песни, които българската публика ще чуе за първи път на живо! 
 
Цените на билетите са от 60 до 120 лева и все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и на място в деня на концерта. 

Свързани новини

Събитието остава за следващата година

21.06.2023

Zucchero отново у нас

16.03.2023

Zucchero пя на празния площад Колизеума

24.04.2020

Още броени дни до концерта на Zucchero

10.07.2018

Zucchero с уникален концерт в Пловдив

08.05.2018