Jess Glynne сподели новия си сингъл "All I Am" (видео)

Jess Glynne сподели своя най-нов сингъл "All I Am". Той е част от нейния втори албум Always In Between, който ще излезе на 12 октомври през Atlantic.
 
"All I Am" е по-яркото, смело и дори по-брилянтно продължение на "I`ll Be There" – сингъла, който пише история, влизайки директно на първо място, и така превръща Jess в единствената британска изпълнителка, покорила #1 позицията със 7 песни. "All I Am" е като апел за сплотеност и възхвала на приятелството. 
 
 
Придружаващото видео към сингъла е весело, затрогващо и много интимно взиране в личността, която стои зад поп звездата, и зрителите са поканени да се присъединят към Jess на нейната почивка в Бразилия с двете й най-добри приятелки, и да се качат на сцената с нея и бандата ѝ в Brighton Pride. 
 
Аlways In Between се случва в момент, в който Jess е на спиращо дъха пътуване към себеприемането, тъй като трябва да се справя със споходилата я известност, раздяла, както и напрежението по създаването на втори албум. Все пак не трябва да разочарова след супер успешния дебютен запис I Cry When I Laugh. Записът дебютира на първа позиция, продава над 12 милиона сингли в целия свят, задържа се 39 седмици в топ 10 на Обединеното кралство, има над 2,5 милиарда преслушвания в Spotify, разпродадено турне в Обединеното кралство, както и множество номинации, между които са тези на Brit, MTV: EMA, Ivor Novello, MOBO, Q и Glamour.
 
Албумът Always In Between на Jess Glynne ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Jess Glynne и Jax Jones - "One Touch"

18.06.2019

Jess Glynne с нов сингъл

29.05.2019

Jess Glynne - "No One"

22.02.2019

Jess Glynne обяви новия си албум

02.07.2018

Jess Glynne - "I’ll Be There"

04.05.2018