Jess Glynne пусна официален видеоклип към сингъла "No One" (видео)

Jess Glynne пусна официалния видеоклип към сингъла "No One" - последният сингъл от втория студиен албум на Glynne, Always In Between, който беше издаден през октомври миналата година.
 
 
Always In Between пренаписа историята, като се превърна в най-продавания албум на солова изпълнителка в Обединеното кралство през 2018. От пускането си досега, записът доминира в класациите, като все още държи 10-та позиция. В него са включени редица успешни сингли, като хитове #1 "These Days’" и "I’ll Be There", с който изпълнителката бе номинирана за награда BRIT, заедно с песента "All I Am" и най-скорошния запис - "Thursday", (който претърпя промени, благодарение на близката приятелка и колежка на Glynne– H.E.R.).
 
"No One" е следващото творение от албума Always In Between, което поставя въпроса как приемаш себе си, когато се озовеш във и извън магията на любовта. Записът излезе придружен от красиво видео, в което Jess разказва история за страстта и провокациите, които идват с отношенията – стари и нови.
 
В момента Jess работи по организацията на мащабно европейско турне, преди което ще има редица участия в Съединените Щати, между март и април. 
 
Албумът Always In Between на Jess Glynne е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Jess Glynne и Jax Jones - "One Touch"

18.06.2019

Jess Glynne с нов сингъл

29.05.2019

Jess Glynne - "All I Am"

20.08.2018

Jess Glynne обяви новия си албум

02.07.2018

Jess Glynne - "I’ll Be There"

04.05.2018