Lukas Graham се завръща с нова песен "Love Someone" (видео)

Номинираният за Grammy Lukas Graham, който през 2016 проби с парчето "7 Years", бележи своето завръщане с пускането на новата си песен "Love Someone". 
 
 
Сингълът показва един по-личен и интимен поглед над човешките емоции и, според самия него, се отнася за "този тип любов, каквато никога досега не съм изпитвал". "Love Someone" е първият сингъл от излизащия на 26-ти октомври дългоочакван нов албум 3 (The Purple Album)
 
3 служи като продължение на едноименния международно успешен дебютен албум на Lukas Graham, чийто водещ хит "7 Years" е с над 20 милиона продажби в света, номер едно в 13 държави и три номинации за Grammy.  През 2016 сингълът се превръща в най-продаваната песен на дебютиращ артист. Артистът е роден на диван в бедната и либерална комуна Christiania, намираща се в центъра на Копенхаген. Корените на Lukas се намират дълбоко в дома и обществото, но певецът далеч не се задоволява с отличията през последните няколко години. Сега 30-годишен, сгоден за дългогодишната си приятелка и горд баща на малко момиченце, Виола, Lukas балансира с трудностите на семейния живот и съпътстващите го очаквания. Докато успехът на дебютния албум е посветен в голяма степен на покойния му баща, "3" е посветен на неговата дъщеря. Lukas се взира в живота си през лупа, разкривайки своите уязвимост, страхове, тъга и радост.
 
 
Това е същността на тези преживявания, които той излива в 3. Lukas изцяло пише и прави записи между септември 2017 и април тази година, като прекарва два месеца в Копенхаген преди да отиде в Ел Ей с годеницата си и дъщеря си, за да завърши записите с дългогодишния си екип – "неговите момчета", продуцентите Morten "Rissi" Ristorp, Morten "Pilo" Pilegaard, автора на песни Stefan Forrest и инженера David LaBrel. Заедно те създават специален вид алхимия. "Това определено е един по-зрял запис, но с повече живот в него" казва Lukas. 
 
Албумът 3 (The Purple Album) на Lukas Graham ще бъдe на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Lukas Graham споделиха нова песен

12.11.2019