ZAZ издава новия си албум Effet Miroir през ноември

ZAZ издава нов студиен албум Effet Miroir (на англ.: "Mirror Effect"), съставен изцяло от оригинални песни. Изпълнен с елементи на шансон, китари от Южна Америка, поп, салса и рок, записът Effet Miroir е една своеобразна съвкупност от вярванията на международно признатата певица. 
 
Заедно с представянето на албума, премиера прави и първата песен от него "Qué vendrá" (на англ.: "Whatever Happens"), в която се пее както на френски, така и на испански. Тя е за живота такъв, какъвто е, без съжаления. ZAZ споделя: "За мен тази песен е като разходка по пътеките на живота. Заглавието е като ехо на последните осем години, които прекарах на път, за да изнасям концерти по цял свят, напомняйки ми за всички онези изпитания и уроци, които ме съпътстваха". 
 
 
Албумът Effet Miroir е записан между Париж, Брюксел и Монреал, и ZAZ се надява, че слушателите ще се разпознаят в него. "Да приема всички тези лица, с техните парадокси, за мен е начин да обединим полярностите на нашето същество", казва тя. Записът е като илюстрация на различни лица и жанрове, като едно разнообразие на човечеството, което тя има възможност да наблюдава и оценява в продължение на няколко години по пътя, на концерти или където и да е. Новият албум на ZAZ ще бъде подкрепен и със световно турне през февруари 2019. 
 
Албумът Effet Miroir на ZAZ ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

ZAZ ексклузивно пред FM+

26.11.2021

5 горещи музикални премиери

08.11.2021

ZAZ с нов албум и изненадващ дует

22.10.2021

Zaz се завръща с нов сингъл

31.08.2021

ZAZ издава Sur la Route през февруари

15.01.2016