Hypnotic откриват сезона с уникална визия и своя версия на "Libertango" (галерия и видео)

Най-популярната струнна формация избира да посрещне есента, вдъхновена от Пиацола и неговите знаменити "две напред и една назад". Но за разлика от класическите стъпки на тангото, посоката за трио Hypnotic е само напред.
 
Сексапилните брюнетки определено карат кръвта да закипи, не само заради емблематичния ритъм на Libertango, но и заради спираща дъха фотосесия. Следвайки модерната максима, че днес музиката се слуша и с очите, Hypnotic буквално омагьосват с елегантен стайлинг и ефектно присъствие. 
 
"Снимахме визия без "тонове грим", без изкуствени мигли, няма нищо излишно…", споделят дамите от Hypnotic. "Искахме да покажем нашата индивидуалност, чувственост и смелостта да бъдеш самия себе си. Този образ е в пълен унисон с посланието, което музиката ни носи, а подкрепата на публиката ни подсказва, че посоката, в която вървим, е правилната."
 
Именно заради публиката Мария, Марина и Бистра решават да споделят непубликувани кадри от заснемането на фотосесията. Бекстейдж снимките заемат своето ексклузивно място в обновения сайт на триото hypnotic-bg.com, а виртуалното пространство на Hypnotic събира и техни аудио- и видеоматериали.
 
 
Специален подарък за феновете е и клипът към "Libertango" на Пиацола. Заради огромния интерес към версията на Hypnotic, момичетата решиха да "опаковат" нотите във визия. Зад модерния "превод" на Libertango стои един от най-актуалните млади композитори, Светлин Къслев и оркестрацията на Мария Новева. Докоснато от тях, тангото звучи по-страстно от всякога и за пореден път доказва, че Hypnotic успяват да разчупят музикалните стереотипи.

Свързани новини

HYPNOTIC ще открият концерта на BOND

03.05.2023

"ДА на новите идеи в образованието!”

25.11.2014