HYPNOTIC ще открият концерта на BOND в клуб Joy Station

Българското струнно трио HYPNOTIC ще подкрепи концерта на прочутия британски квартет BOND в клуб Joy Station на 17-и май.
 
Орисани с чар, нежност и неподражаем стил, HYPNOTIC печелят любовта на вярната си публика, която им даде статут на една от най-успешните и популярни струнни формации у нас.
 
 
Основана през 2007 от Мария Новева, HYPNOTIC обединява света на класиката и поп културата в едно изключително музикално преживяване и разчупва традиционните рамки в класически кросоувър стил.
 
HYPNOTIC е в състав: Мария Новева (цигулка), Боряна Бекирска (виола) и Станимира Ангелова (виолончело). В репертоара на групата са включени емблематични световни произведения като "5-та Симфония" на Бетовен в диско версия от 70-те, "Либертанго" на Астор Пиацола, "Legend of Asturias" на испанския композитор Исак Албениц, "Sway" на Pablo Beltran, вълнуващата българска песен "Лудо Младо" и много други.
 
С първите си авторски аранжименти HYPNOTIC бързо се утвържават като артистично явление. Имат изяви в най-успешните ТВ формати, както и неприкрито участие в сериали ("Под прикритие").
 
Билетите за концерта на BOND и HYPNOTIC могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. магазини "На тъмно" и касите на Fast Pay), касите на магазини "Фантастико" и онлайн на sme.bilet.bg на цени:
• 60лв. - правостоящи
• 80 лв. - седящи в обособена VIP зона *
* За резервации на седящо място: пишете на joy@joystation.bg или се обадете на 0894 777 251.
 

Свързани новини

BOND се завръщат у нас

16.12.2022

"The Sound of 007"

06.10.2022

"No Time To Die" подгрява с нов трейлър

28.07.2021

Виж новия трейлър на "No Time To Die"

04.09.2020

Hypnotic с уникална визия

29.10.2018