Графа пътува хиляди километри, за да запали своя "Огън" (видео)

За истински истории и споделени мечти пее Графа в новия си сингъл "Огън". Песента е по негови музика, текст и аранжимент, а очакванията към нея бяха високи още при появата на новината, че видеото ще бъде заснето в Индия.
 
 
За приключенското решение да отиде на другия край на света заради "Огън", Графа разказва: "Когато написах песента знаех, че тя заслужава по-специален клип. Посланията, които носи текстът на парчето ме отведоха мислено до места, където хората живеят семпло, но щастливо. Отдавна исках да посетя Индия и затова когато Башмоушън и екипа на Монте се навиха да се включат в това предизвикателство, скочихме директно в организацията. Истината е, че каквото и да си представяш, каквото и да си чел, то е нищо в сравнение с това, до което се докосваш в тази необикновена страна. Тя притежава магнетизъм и енергия, които те карат да се чувстваш щастлив. Там хората са усмихнати, научили са се да живеят с това, което имат и да правят всеки момент щастлив. Индийското ми пътешествие запали в мен пламък, който още гори и ме зарежда. Нямам търпение чрез "Огън" да предам енергията си на всички, които ще я чуят за първи път на живо на двамата ми поредни концерта на 27 и 28 ноември в Зала 1 на НДК."
 
Организацията на снимки в страна като Индия е била неповторим опит – от издаването на визи, до това, което се случва на място. От музикалната компания се свързват с боливудския продуцент Рохит Кхайтан, който заедно с екипа си се заемат с подготовка на локации, кастинг и цялостната логистика. Задачата е трудна, защото Графа и Башмоушън са решени да отидат до далечни села, да снимат обикновени хора и да разкрият Индия отвъд нейния туристически образ. Международния екип пътува над 5000 километра вътрешни полети, за да снима в Мумбай, Джайпур, синия град Джодпур и др. 

Свързани новини

Известна двойка блести в клипа на Графа

18.03.2021

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021

“Prison” на Графа - по club MTV

26.01.2021

Fabrizio Parisi и Графа с нов проект

15.12.2020

Графа представи подгряващите изпълнители

07.07.2020