Anne-Marie представи новия си сингъл "Perfect To Me" (аудио)

Anne-Marie представи следващия си сингъл "Perfect To Me", преработена версия на нейната песен "Perfect", част от сертифицирания със злато и в Топ 3 на Обединеното кралство албум Speak Your Mind
 
 
С окуражително и завладяващо послание, поднесено с чувствителност и остроумие, "Perfect To Me", продуцирано от Rice N` Peas (G-Eazy, Bazzi), e прослава на несъвършенствата на Anne-Marie и възприятието на хората какво означава "съвършено".
 
2018 година е изключително успешна за родената в Есекс звезда. Anne-Marie се превърна в най-продавания дебютен артист за годината в Обединеното кралство, а излезлият през април дебютен албум на изпълнителката Speak Your Mind влезе в Топ 3. Записът вече е златно сертифициран с продажби над 130 000 копия в Обединеното кралство и включва огромни хит сингли като влезлия в Топ 3 "2002", чийто съавтор е Ed Sheeran, и "FRIENDS" с Marshmello, който е с над 5 милиона продажби, стигна до #2 в американския Топ 40 и застана на #1 позиция в iTunes в 36 страни по света. 
 
След като тъкмо приключи съвместното си турне с Ed Sheeran в Обединеното кралство, Европа и Северна Америка, на което тя беше подгряваща, Anne-Marie ще се завърне във Великобритания през ноември за разпродаденото си хедлайнерско турне, включващо две вечери в лондонската Brixton Academy. Следващата година звездата ще предприеме обширна обиколка на Обединеното кралство, билетите за която са вече в продажба. 
 
Албумът Speak Your Mind на Anne-Marie е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Ан-Мари се отказва от музиката

01.09.2021

Най-добрата нова музика (19-25.07.21)

26.07.2021

Новите албуми тази седмица

23.07.2021