Новите албуми тази седмица: Tones and I и Coldplay и Anne-Marie

Tones And I пусна нетърпеливо очаквания си дебютен албум, Welcome To The Madhouse. Първият й дълъг запис конкретизира съвършено откровено и живо пътешествие от уличното свирене в Byron Bay до международна слава и сбогуване с най-добрия й приятел. Tones And I събира всичко заедно в трогателна и магнетична колекция от 14 парчета, писана изцяло от австралийската изпълнителка, със съвместно продуциране на всяка песен.  
 
Tones And I коментира за значимостта на Welcome To The Madhouse, обяснявайки: "Този албум за мен е весел и тъжен и отразява промяната на емоциите у мен. Има песни, които са писани преди "Dance Monkey", когато не знаех дали уличното свирене е добро за мен. Има песни за когато добрият ми приятел Т си замина и не исках да се справя с емоциите. Възходите и паденията в живота по време на карантина и менталните промени/борби. Някои песни ме карат да се смея, други ме карат да плача, но няма няма главна тема или усещане в албума – песните са уникални според това как съ се чувствала в деня, в който съм ги писала".  
 
Относно за произхода на "Cloudy Day" Tones And I уточни: "След като моят приятел T почина, ми беше трудно да пиша каквито и да е щастливи песни или такива, които дори харесвах. Срещнах се с приятел, който ми каза следното от покойната си майка –  "В облачен ден погледни към небето и намери слънцето". Разбрах, че искам да използва това като фраза и следващия път, в който отидох в студиото, написах "Cloudy Day."
 
Първоначално Tones And I положи основите за Welcome To The Madhouse миналата година с издаването на "Fly Away", последва издаването на песента "Won"t Sleep", която пристигна с режисирано от Tones And I, Nick Kozakis и Liam Kelly официално музикално видео. И двата трака отразяват неподражаемата гледна точка на емблематичния стил на Tones And I, подчертавайки умелите й текстове, непредвидимо умение за песни и неоспорим талант за заразителни елементи.  
 
Welcome To The Madhouse - съдържание:
1. Welcome To The Madhouse
2. Lonely
3. Won't Sleep
4. Westside Lobby
5. Fly Away
6. Sad Songs
7. Just A Mess
8. Child's Play
9. Not Going Home
10. Dark Waters
11. Cloudy Day
12. You Don't Know My Name
13. Fall Apart
14. Bars (RIP T)
 
===============
 
Coldplay потвърдиха издаването на нетърпеливо очаквания нов албум, Music Of The Spheres. Девeтото пълно издание атакува магазините и стрийминг услугите на 15 октомври 2021.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

 
Бандата анонсира продуцирания от Max Martin албум в Instagram чрез написана на ръка бележка, успоредно с трейлъра, който комбинира анимирано космическо пътуване из планетарната корица на албума с кратки клипчета от 12-те песни.
 
 
Бележката на бандата също изглежда засяга други научно фантастични теми с фразата "Everyone is an alien somewhere" (Всеки някъде е извънземен). Те показаха и траклиста – с пет песни от дванадесетте, представени от емоджита.
 
Music Of The Spheres - съдържание:
 
===============
 
Anne-Marie издаде нетърпеливо очаквания си нов албум Therapy днес.
 
Артист, чиито женска откровеност и разбиващ вокален диапазон кънтят по света, Therapy е колекция от 14 песни, която въплъщава характерната артистичност на  A-M, скромно поведение и красива четност; атрибути, които не само изстреляха родената в Есекс певица към платинен статус от Обединеното Кралство до Щатите и навсякъде по средата, но и я представиха като безстрашен ролеви модел на поколението Gen Z.
 
Therapy - съдържание:
1. "x2"
2. "Don't Play" (с KSI и Digital Farm Animals)
3. "Kiss My (Uh-Oh)" (с Little Mix)
4. "Who I Am"
5. "Our Song" (с Niall Horan)
6. "Way Too Long" (с Nathan Dawe и MoStack)
7. "Breathing"
8. "Unlovable" (с участието на Rudimental)
9. "Beautiful"
10. "Tell Your Girlfriend"
11. "Better Not Together"
12. "Therapy"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE-MARIE (@annemarie)

 
Непреодолимата сила в поп музиката написа албума с Max Martin (Ariana Grande, Taylor Swift), Kamille, MNEK, Raye, TMS, Blake Slatkin (The Kid Laroi, 24kGoldn), Ed Sheeran, Nathan Dawe и Plested (Lewis Capaldi) – продуцирането е от  Mojam (Aitch, Fredo), Fred Ball (Rihanna), TMS и Blake Slatkin.

Свързани новини

Австралийката се завърна

02.02.2024

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Tones And I с нов сингъл

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023