"Код Жълто в парка" със Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" през септември

На 9 септември Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) ще се качат отново на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина, като концертът този път ще мине под мотото на чисто новият албум на групата, наречен "Жълт код". 
 
В него са включени 12 песни, а заглавието ни препраща към нетипичната ситуация, в която се намира светът през последната година. "Жълтият код обикновено е предупреждение, но и очакване на позитивна развръзка. Наостряме сетива за опасност, но сме подготвени за хепи енд" - разяснява идеята си авторът. Tова е първи албум, в който освен Стефан, като композитор на песни се включва и всеки един от групата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов. 
 
Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в родния радиоефир и са добре познати на феновете на "Обичайните заподозрени" – "Голяма работа" и "Лепило за брада". Освен новите енергични песни, заредени с як китарен саунд и въздействащи текстове, публиката на 9 септември със сигурност ще чуе и най-големите хитове на Стефан и компания. За още по-високия градус на настроението на зрителите на "Код Жълто в Парка" ще се погрижат и домакините от Арена София, където ще има обособените барове за храни и напитки. 
 
Билетите за концерта "Код Жълто в Парка” на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" влизат в продажба от днес, 23 юли, в мрежата на Eventim и Bilet.bg. Цената на билетите от днес до 25ти юли е промоционална – 20 лева, а след това – до 8 септември, ще бъде 25 лева. В деня на концерта, 9 септември, стойността за достъп до концерта ще бъде 30 лева. 
 
Всеки фен може да използва и опцията на EVENTIM и БИЛЕТ.БГ, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на телефона.
 
 "Код Жълто в Парка" ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.
 
Концертът на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко на 9 септември ще бъде последната лятна изява на бандата в София!

Свързани новини

Стефан Вълдобрев с нова песен

25.04.2023

Събитието е в събота!

23.05.2022

Стефан и компания с нов клип

28.04.2022

"Обичайните заподозрени" с нов концерт

15.04.2022

Обичайните заподозрени с нов концерт

13.09.2021