Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени стартират летните си концерти с нов сингъл

Песента "Венерианецът" от албума Жълт код е поредния хит, който се сдоби с видеоклип и вече е в ефира като сингъл. 
 
В него Обичайните заподозрени Стефан, Еко, Миро, Стунджи и Иван кацат с летящата си чиния на планетата Земя и правят следното откритие: "Само на нея целуват се в уста, реват и се смеят, държат се за ръка - при нас на Венера съвсем не е така!". Това кара един от тях да открие любовта на живота си и да остане тук завинаги. Позитивизмът и чувството за хумор, станали запазена марка за групата, изобилстват и в този албум, в който за първи път песните са дело на всеки от петимата музиканти. 
 
 
Автор на музиката към "Венерианецът" е Мирослав Иванов, текстът е на Стефан, а видеото е режисирано от Васил Стефанов - знаково име във видео-арта. "Това за мен е една дълго чакана среща", казва Вълдобрев. "Работите на Васил Стефанов по песните на множество певци и групи бележат един успешен дълъг период от края на деведестте години до днес. Винаги съм искал той да направи наш клип и ето че се случи. Отлагането си е струвало - клипът стана невероятен." 
 
Пускайки новия сингъл, Обичайните заподозрени се приготвят и за поредица от концерти, които включват както традиционните летни дестинации, така и специалната покана за Джулай морнинг на Мидалидаре Рок фест. Паралелно с това ще текат записите и на нов албум, който да бъде представен по Коледа в НДК.

Свързани новини

Чакаме и нов албум

27.03.2024

До края на март в Строежа

22.03.2024

Плажен концерт посред зима

04.12.2023

Изпращаме лятото на плаж пред сцената

13.07.2023

Събитието е в събота!

23.05.2022