Концертът на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" е на 28 май

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) са в трескава подготовка за старта на летния сезон на открито в София. Музикантите имат редица концерти из страната, но първата среща с почитателите им в столицата ще се състои на 28 май 2022 на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина. 
 
Концертът ще включва най-известните и познати хитове на Стефан и компания, както и песни от миналогодишния албум Жълт код. Наскоро бе пуснато и завладяващото видео към песента "Там да сияе то". Както всяка изява на петимата музиканти, тази също ще е заредена с много емоции, песни и танци! Публиката ще има възможност да се подкрепи с храни и напитки от специално обособените барове, организирани от домакините от Арена София.
 
Обичайните заподозрени показаха видеото към "Там да сияе то" 
 
За настроението на публиката преди стъпването на сцената на Стефан и компания ще се погрижи DJ VaGro. Утвърденият български диджей Васко Громков е известен и като изпълнител, поет, актьор, промоутър, пиар, радио и ТВ-водещ. 
 
Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", са в продажба в мрежата на Eventim и Билет Бг. Цената на билет е 30 лева, а на 28 май ще бъде 35 лева. Ако имате закупени билети за отложения концерт от 9 септември миналата година, можете да ги използвате без презаверка за настоящата дата.
 
На територията на Арена София няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, включително и чадъри. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
 
Всички зрители до 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена и от охраната на входа Арена София или свалена предварително от тук. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.
 
Вратите за концерта на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко на 28 май отварят в 18 часа!
 

Свързани новини

Чакаме и нов албум

27.03.2024

До края на март в Строежа

22.03.2024

Плажен концерт посред зима

04.12.2023

Изпращаме лятото на плаж пред сцената

13.07.2023

Стефан Вълдобрев с нова песен

25.04.2023