Пуснаха допълнителни билети за коледния концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Броени часове остават до Коледния концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, който ще се проведе на 5 декември в зала 1 на НДК. 
 
Поради големия интерес организаторите пуснаха и допълнителни билети, които вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Наред с всичките големи хитове, специално за концерта групата ще представи седем чисто нови неиздавани и неизпълнявани досега песни, които ще бъдат част от предстоящия им албум. 
 
"Не мисля коя от новите песни ще стане популярна, а мисля какво искам да кажа с тях. Когато бяха драсканици по тефтерите, представляваха едно нещо. По време на репетициите, станаха друго. А в момента, след записите, са нещо съвсем различно. Удивителен е този процес и всеки път се вълнувам от него - да видиш материализирана новата песен пред себе си. Нямам търпение за срещата ни с публиката", споделя Вълдобрев.
 
Посоката отново е иронично-меланхоличен пост рок, а заглавията почти подсказват и темите на песните: "Въпроси", "Оцет ли пи, лимон ли яде?", "Черно-бяло Черно море", "Три патрона, пистолет и икона", "Вдъхновение", "Заедно сами".
 
Децата до 7 години влизат без билет и без право на място, а децата между 8 и 14 години влизат с 30% отстъпка.
 
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, 5 декември 20:00 часа, зала 1 на НДК. Билети в мрежата на Eventim.
 

Свързани новини

Чакаме и нов албум

27.03.2024

До края на март в Строежа

22.03.2024

Изпращаме лятото на плаж пред сцената

13.07.2023

Стефан Вълдобрев с нова песен

25.04.2023

Събитието е в събота!

23.05.2022