Джей Ло в откровено интервю за годините, кариерата и бъдещите творчески планове

Дженифър Лопес заблестя в златна рокля на корицата на последния за годината брой на сп.''ELLE''. В откровено интервю тя споделя какво мисли за актьорската кариера при по-зрелите жени и споделя, че скоро няма да се откаже от професията.

54-годишната певица и актриса е категорична, че скоро няма да се пенсионира. Дженифър иска да продължи да работи още дълги години. "Виждам себе си да работя толкова дълго, колкото искам. Не знам коя би била пределната ми възраст. Може да е 70, може да е 80, може да е 90, не знам. Но знам, че тя е там за мен. Това винаги е била нагласата, която съм имала: никога да не позволявам на никого да ме поставя в кутия заради това къде съм родена, откъде съм, на каква възраст съм, нищо подобно. Тези ограничения не съществуват за мен."

В поддържането на тази философия ѝ помага съпругът ѝ Бен Афлек, за когото Лопес споделя, че я кара да обича себе си безапелационно: "Бен ми помага да осъзная своята стойност и да знам цената си. В неговата компания се чувствам комфортно и още по-красива. С друг не съм се чувствала така".

Латино звездата споделя пред изданието на ELLE "Жените в Холивуд" за декември 2023 г., че дори вече по-често се предлагат роли за по-възрастни жени, което е успокоило страха на актрисите, че след като прехвърлят 40-те, индустрията ще ги изплюе.

"С напредването на възрастта и натрупването на повече опит ставаш по-богат човек и имаш какво да предложиш на хората. Хората осъзнаха, че жените стават по-секси с възрастта. Поумняват, а характерът им се обогатява. Всичко това е красиво и привлекателно, не само физически, но и духовно - красотата, която придобиваш с напредването на възрастта и мъдростта, която придобиваш", казва Лопес.

Джей Ло не спира да надгражда и разкрива, че иска да режисира филм и в момента обмисля няколко предложения. Звездата работи и по предстоящото излизане на първия албум, който издава след близо десетилетие - This is Me... Now. Премиерата му е насрочена за 16 февруари следващата година, като едновременно с албума ще излезе и документален филм за живота на Лопес със същото заглавие - "This is Me... Now". Феновете на изпълнителката ще могат да вкусят от новата ѝ селекция с песни на 10 януари, когато излиза първият сингъл от албума - "Can't Get Enough".

Свързани новини

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Дженифър Лопес с турне в САЩ

19.02.2024

Джей Ло представи филма си

16.02.2024

Джей Ло е истински професионалист

07.02.2024

Джей Ло с нова песен

05.02.2024