Мария Илиева издава албум с най-големите си хитове

В Instagram Live Chat снощи Мария Илиева издаде на феновете си, че албумът, събрал най-големите ѝ хитове досега, излиза в началото на декември. "Мисля, че дойде най-подходящият момент за тази стъпка в кариерата ми," сподели певицата. "Този албум обединява най-емблематичните ми песни от началото до днес. Усещам го като едно пътуване и в мен самата – израстване, надграждане и завършеност."
 
Соловата кариера на Мария Илиева започва през 2001 с мегахита "Лунен сън", който моментално я изстрелва на върха на всички класации. През годините Кралицата на българската поп музика издава хит след хит, като рискува смело и експериментира в стиловете. Името ѝ се превръща в мерило за качество. Всичко – най-доброто от Мария Илиева е третият самостоятелен албум на певицата след Лунен сън, Идвам към теб, и макси-сингъла "Стерео стая".
 
Именно "Идвам към теб" беше още една изненада за феновете, които се включиха в live chat-а на Мария снощи. Целият аудио албум от 2006 вече е наличен в официалния YouTube канал на Стерео стая
 
Мария Илиева обяви и предизвикателство към феновете преди излизането на албума. От днес профилите ѝ във Facebook и Instagram ще са тематични и свързани с някоя от песните във Всичко – най-доброто от Мария Илиева, а певицата отправи следното предизвикателство: "Албумът описва мен като артист и човек, затова искам вие да ми опишете през вашия поглед моите песни – като текст, снимка, рисунка или колаж". Постовете трябва да се споделят в социалните мрежи със съответния хаштаг, а за най-креативните ще има много награди. Пълните правила са в официалните профили на Мария Илиева в Instagram и Facebook.
 
Всичко - най-доброто от Мария Илиева излиза в началото на декември и събира най-големите хитове на певицата до днес.

Свързани новини

Keith Thompson идва в България

11.10.2019

Мария Илиева - "Fuego"

18.09.2019

Мария Илиева пропя на испански

09.09.2019

Мария Илиева с уникално шоу

04.07.2019

Мария Илиева с Графа и Любо Киров

20.12.2018

Коментари