Sam Smith и Normani пускат дуетния сингъл "Dancing With A Stranger" тази седмица

Sam Smith и певицата Normani обявиха, че са записали обща песен! Сингълът "Dancing With A Stranger" ще направи световна премиера в радио ефира и дигиталните платформи на 11 януари. 
 
"Dancing With a Stranger" e чувствено поп парче със силно R&B влияние. Колаборацията между двамата артисти е в резултат от случайна среща в звукозаписно студио в Лос Анжелис, докато Sam Smith записва песента заедно с легендарните продуценти Stargate и Jimmy Napes. Normani, която е в съседното студио за подготовката на предстоящия си солов албум, получава покана от Sam да реализират песента като дует. За Normani това е сбъдната мечта, тъй като тя е огромен фен на Sam Smith, а неотдавна изпълнителят призна, че е страстен почитател на групата Fifth Harmony. 
 
През 2018 Sam Smith осъществи световно турне в подкрепа на втория си студиен албум The Thrill Of It All, който дебютира на #1 в чарта Billboard 200 и оглави класациите във Великобритания, Ирландия, Нова Зеландия, Норвегия, Швеция, Холандия и Белгия. "Dancing With a Stranger" е първият нов материал от Sam Smith за 2019, след световния успех на последния хит с Calvin Harris - "Promises", който превзе плейлистите през изминалото лято. 
 
2018 положи началото на соловата кариера на Normani с премиерата на дебютния й сингъл "Love Lies" с участието на Khalid. Песента стана #1 в Топ 40 на САЩ и се превърна в страхотен старт за певицата, след световния успех, който постигна като част от групата Fifth Harmony. В момента певицата завършва записите за соловия си албум, който се очаква да излезе по-късно тази година, а през март ще се присъедини към северноамериканската част от световното турне на Ariana Grande - "The Sweetener World tour". 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

#BestNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

#BestNewMusic тази седмица

29.04.2022

Sam Smith - “The Lighthouse Keeper”

02.12.2020

Sam Smith с нов албум

05.11.2020