Sam Smith пренася баладите на дансинга с новия албум Love Goes

Sam Smith представи дългоочквания си нов албум Love Goes, който излиза у нас от Universal Music Group/Анимато Мюзик.
 
Малко след премиерата на сингъла "My Oasis" с участието на Burna Boy, Sam Smith представи песента "Diamonds". Тя е поредният проект в изключителната музикална история на изпълнителя, който демонстрира красивите му вокали с текст, разказващ предизвикателна приказка за любов, изживяна без колебание. Музикалното видео е дело на режисьора Luke Monaghan (How Do You Sleep, Too Good At Goodbyes, Writing's On The Wall). За малко повече от месец след премиерата си видеото към "Diamonds" е гледано близо 25 млн. пъти в YouTube. Песента бързо стана хит не само във Великобритания, но и в световен мащаб, като у нас парчето се нареди под #8 в националната ни класация за най-излъчвани песни в радио и ТВ ефира. 
 
 
За обложката на новия си албум Sam се доверява на световнопризнатия британски моден фотограф и създател на филми Alasdair McLellan (Vogue, Kim Jones, Louis Vuitton).
 
За песните в Love Goes Sam избира да работи с екип от доказани професионалисти – Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth (Love Goes), Stargate, както и с добрия си приятел Guy Lawrence (Disclosure) и дългогодишния си партньор Jimmy Napes, за да завърши колекцията от песни, върху която работи през последните 2 години, преживяна лично и разказваща различни истории от живота на Sam.
 
Love Goes - съдържание:
1. Young
2. Diamonds
3. Another One
4. My Oasis (feat. Burna Boy)
5. So Serious
6. Dance ("Til You Love Someone Else)
7. For The Lover That I Lost
8. Breaking Hearts
9. Forgive Myself
10. Love Goes (feat. Labrinth)
11. Kids Again
Bonus tracks:
1. Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)
2. How Do You Sleep?
3. To Die For
4. I"m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
5. Fire On Fire
6. Promises (Calvin Harris & Sam Smith)
 
"Последните 2 години бяха най-експерименталните в живота ми в личен и професионален план. Всеки път, когато влизах в студиото, си обещавах, че ще се целя към звездите и няма да си поставям граници. Резултатът е толкова магичен, терапевтичен и забавен. Любовта ми към музиката е толкова необятна и всичките ми забранени удоволствия прерастнаха в удоволствия. Без вина, без срам, просто любов към пеенето, създаването, танцуването. Благодарен съм на всеки човек, който е прегърнал моята креативност и е приел посоката, в която вървя, на всеки, който ми позволи да съм този, който искам да бъда... слушайки песните ми с отворено сърце и възприемайки всяка от тях като цвете в градина. Постарах се да не се възприемам твърде сериозно, докато пишех тези песни. Надявам се, че те ще ви накарат да се усмихнете, защото аз се усмихнах и продължавам да го правя."
 
Освен синглите "My Oasis" и "Diamonds" новият албум включва и други издадени вече парчета, сред които колаборации с изключителни артисти - талантливата Normani в мултиплатинения световен хит "Dancing With A Stranger", Calvin Harris в "Promises" и Demi Lovato в "I"m Ready".

Свързани новини

#BestNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

#BestNewMusic тази седмица

29.04.2022

Sam Smith - “The Lighthouse Keeper”

02.12.2020

Sam Smith с нов албум

21.09.2020

Sam Smith с нов видеоклип

19.07.2019