Графа, Любо и Орлин отново заедно в "Приятели завинаги" (видео)

Доказалото музикалната си сила трио Графа, Любо Киров и Орлин Павлов представя новия си проект "Приятели завинаги". Тримата обичани изпълнители се завръщат с обща песен 8 години след "Заедно", която влезе в учебниците по музика.
 
 
Тримата приятели обсъждат идеята за нов общ сингъл дълго време, но 2019 е годината, в която видеото към песента "Приятели завинаги" вече e факт.  Точно  през 2019 се навършват 30 години от приемането на Конвенцията за правата на детето. УНИЦЕФ ще организира многобройни събития и инициативи, чиято цел е необходимите реформи за спазването на правата на всяко едно дете да бъде извършени във всяка една страна по света.
 
Графа, Любо и Орлин винаги са заставали зад обществени и социални каузи и с радост подаряват "Приятели завинаги" на УНИЦЕФ. Графа, който е автор на музиката и аранжимента, от години е посланник на добра воля на УНИЦЕФ в България. 
 
Текстът на песента написва съвместно с Любо, който споделя: "Този проект се роди наистина от голямо приятелство. През годините се доказахме не само в музиката, но и в най-важните човешки моменти помежду си, което за мен е по-важния успех", а Влади Ампов допълва: "Изключителна рядкост е трима артисти в шоубизнеса да останат приятели. Това ни вдъхнови за текста на песeнта". "Добрите приятели са като добрата музика, остават завинаги в сърцата", са думите, които Орлин Павлов използва за да опише взаимоотношенията между тях и лекотата, с която се случват съвместните им проекти. 
 
Видеото е на Люси Иларионов, който ни разказва история за трима приятели ученици, преплетена с комични ситуации и препятствия, през които Графа, Любо и Орлин трябва да преминат, за да стигнат на време за общия си концерт.  През цялото време режисьорът ни показва красиви кадри от чудни кътчета в България.
 
"Приятели завинаги" поставя началото на новата година за тримата изпълнители – Графа съвсем скоро ще е в ефир като треньор в музикално риалити, Любо ще изнесе голям концерт на 28 февруари в зала 1 на НДК, а Орлин, след като представи с концерт първия си самостоятелен албум в края на 2018, планира национално турне през 2019, което ще съчетава с радостните моменти с новородената му дъщеричка Елизабет.

Свързани новини

Белослава и Графа с нов дует

13.07.2022

Графа със специални гости във Варна

04.07.2022

ALMA в турнето на Любо Киров

30.06.2022

Местят концерта на Графа в Пловдив

10.06.2022

Графа твори акустично вълшебство

03.06.2022