Marina се завръща след четиригодишна пауза с "Handmade Heaven" (видео)

Суперзвездата Marina (позната преди като Marina and the Diamonds), се завръща с дългоочаквания нов сингъл "Handmade Heaven". Продуциран от носителя на Grammy Joel Little (Lorde, Khalid, Sam Smith), "Handmade Heaven" е чувствен, глазиран с пиано тонове поп запис, който ни запознава наново с отличителния етеричен глас на Marina. 
 
 
"Handmade Heaven" е първата хапка от предстоящия нов студиен албум на Marina, след като изпълнителката си даде почивка от сцената през последните три години. Marina използва почивката си като период за размисъл и преоткрива автентичната същност в себе си, опонирайки на артистичната си персона ("and the Diamonds"), с която е живяла и дишала от подписването на музикалната си сделка, когато e била на 22 години. 
 
Като част от израстването си Marina пише "MarinaBook" като средство за обсъждане на теми извън музиката, които чувства, че са важни (социални медии, материално състояние, психично здраве, психология) и се връща в университета, за да изучава човешката личност и теория на привързаността.
 
Marina прекарва последните две години, работейки по нови песни и записи в Лондон, Швеция и Лос Анджелис, с утвърдени имена като Noonie Bao, Sam De Jong, Oscar Görres, Camille Purcell, Justin Parker и Joe Janiak.

Свързани новини

Излезе LOVE + FEAR на Marina

07.05.2019

Marina - "Orange Trees"

25.03.2019

Marina пуска нов албум

15.02.2019

Ново от Marina And The Diamonds - чуй

01.08.2012

Коментари