Justin Bieber е тръгнал на психотерапия заради депресия

Justin Bieber опитва да лекува депресеията си с терапия, съобщава сп. People, подчертавайки, че 24-годишната звезда е "изключително фокусиран" върху подобряването на психичното си здраве.
 
Според източници на изданието, терапевтичните сесии на Justin имат и духовен, и научен компонент, в добавка към психологическото консултиране, както и че сесиите са "болезнени" за хитмейкъра. “Той е много позитивно настроен към терапията, успяват да разкрият някои доста дълбоко вкоренени проблеми и всички са оптимистично настроени към това, че той ще успее да намери накъде води следващата глава от историята му”, коментира източникът. “Той ще стане баща някой ден и знае, че е въпрос на време - по-вероятно по-скоро, отколкото по-късно.”
 
Justin, който се ожени за модела Hailey Baldwin през септември, явно иска да се усери, че е напълно стабилен, преди да има дете от 22-годишната си съпруга. И макар да е щастлив и доволен от брака си, канадецът се е чувствал "потиснат и уморен" в последните седмици, борейки се с негативните страни на славата, включително това да е следван от папараците постоянно.
 
В скорошно интервю пред Vogueзаеднос Hailey, Justin коментира открито психичното си здраве и пораженията, които прекалено ранната слава му е нанесла в дълготраен план. “Навирих си много носа - "Хората ме обичат, аз съм супер", честно, това си мислех. Станах много арогантен и самонадеян. Носех слънчеви очила и на закрито”, сподели той пред списанието. Изпълнителят допълни, че е експериментирал с наркотици и е развил "реален проблем" със секса. “Правех неща, от които искрено се срамувам сега, развратничех и се държах отвратително - мисля, че злоупотребявах с (антидепресента) Xanax предимно от срам", допълни той.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021