Tom Odell вече е в София!

Вчера, навръх 14 февруари, Tom Odell пристигна в София, заедно със своя екип от 30 човека. 
 
Британската звезда отседна в хотел в сърцето на столицата, с гледка към най-емблематичните забележителности на града. Tom Odell и екипът му пристигнаха ден по-рано в България, за да могат да се насладят на София, тъй като това е първото гостуване на звездата у нас! 
 
Младият талант предпочита да вечеря заедно със своя екип, няколко часа преди концерта си, в специално обособена зона в НДК. Менюто на артиста включва плата със сирена и деликатеси, микс от свежи плодове, диетични напитки и висококачествено българско вино. 
 
По време на концерта в София ще видим Tom Odell на сцената заедно с още трима музиканта – басист, китарист и барабанист. Феновете на изпълнителя ще имат невероятната възможност да го чуят как изпълнява своите хитове на живо за първи път у нас, като всички партии на пиано ще бъдат изсвирени лично от него.
 
На сцената преди Tom Odell ще се качи младият талант Tom Speight, който ще представи най-обичаните си песни пред българската публика! 
 
Вратите на зала 1 на НДК ще отворят в 19:00 часа. Tom Speight ще излезе на сцената в 20:00 часа, а в 21:00 часа ще започне шоуто на Tom Odell, което ще продължи около 2 часа. 
 
Цените на билетите са от 40 до 80 лева и все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и на място в деня на концерта. 

Свързани новини

Tom Speight подгрява за Tom Odell у нас

17.01.2019

Tom Odell идва за концерт в България

04.09.2018

Новият албум на Tom Odell излиза днес

10.06.2016