Marina разкри детайли около четвъртия си студиен албум

Marina (екс-Marina and the Diamonds) обяви излизането на дългоочаквания си четвърти студиен албум LOVE+FEAR, който ще бъде на пазара на 26-ти април. От него вече излезе водещият сингъл "Handmade Heaven":
 
 
LOVE+FEAR е албум, разделен на две части, във всяка от които се съдържа колекция от 8 песни. Това е четвъртият студиен албум на Marina след получилият одобрението на критиката FROOT (2015). LOVE+FEAR е буен, жив и мощен представител на двете главни движещи емоции в човешкия живот. LOVE е изпълнен с желание за наслада от живота и умението на човек да обединява и да дава възможност, докато във FEAR, Marina се впуска в размишления за смисъла и несигурността, в разговори свързани с неравенството между половете и злоупотребата с властта. LOVE+FEAR надниква през витрината на изменящата се човешка природа.
 
Marina прекара последните две години, работейки по новия си албум в Лондон, Швеция и Лос Анджелис, с утвърдени имена като Noonie Bao, Sam De Jong, Oscar Görres, Camille Purcell, Justin Parker и Joe Janiak. 
 
Албумът LOVE+FEAR ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Най-добрата нова музика (19-25.07.21)

26.07.2021

MARINA с ново парче от новия албум

31.05.2021

MARINA с нов сингъл

16.04.2021

Marina с нов сингъл

19.11.2020

Излезе LOVE + FEAR на Marina

07.05.2019