Elton John и Taron Egerton изпълниха в дует “Tiny Dancer” (видео)

По време на търг за ROCKETMAN - предстоящия епичен музикален филм за невероятната житейска история на Elton John, водещият на 27-то годишно парти на Фондацията за борба със СПИН на Elton John по случай Оскарите - Alexander Gilkes, покани на сцената британския актьор Taron Egerton, който влиза в ролята на Elton John в предстоящата кино продукция.
 
След кратък трейлър на ROCKETMAN и търг за билет за премиерата на филма в Лондон, публиката бе изненадана приятно от появата на сцената на актьора Taron Egerton, с който Elton John изпълни своя песен в дует. Докато Elton John се настаняваше на пианото, публиката се изправи на крака в очакване Taron да запее една от най-обичаните му балади - “Tiny Dancer.”
 
 
ROCKETMAN е епичен музикален филм, режисиран от Dexter Fletcher, за невероятната житейска история на Elton John. Филмът проследява фантастичното пътешествие и трансформация на Elton John от срамежливия пианист Reginald Dwight до световната супер звезда Elton John. Тази вдъхновяваща история, озвучена с много от най-обичаните песни на Elton John и пресъздадена от актьора Taron Egerton, е за универсалната история на момчето от малкия град, което се превръща в една от най-емблематичните фигури в поп културата.
 
 
Във филма по сценарий на Lee Hall участват още звездите Jamie Bell в ролята на дългогодишния автор на песни на Elton John - Bernie Taupin, Richard Madden като първият мениджър на Elton, John Reid и Bryce Dallas Howard в ролята на майката на Elton - Sheila Farebrother.
 
ROCKETMAN тръгва по кината от 31-ви май. 

Свързани новини

Елтън Джон се сбогува с публиката

18.07.2022

Eди Ведър и Елтън Джон в дует

14.02.2022

Елтън Джон е с Covid-19

26.01.2022

Елтън Джон и Ед Шийрън правят дует

07.10.2021

Eлтън Джон представи "After All" на живо

27.09.2021