Ava Max се завръща със страхотния си нов сингъл "So Am I" (видео)

Новата поп сензация за 2019 – Ava Max, пусна очаквания с нетърпение нов сингъл "So Am I". Записът е придружен от силен видеоклип, носещ послание за това да сме активни и приемащи. 
 
 
""So Am I" е песен за това да обичаме себе си, да бъдем различни, да не се премиряваме с рамката, в която обществото иска да ни наложи, а просто да отпразнуваме това, което наистина ни прави различни.", казва Ava за новия си сингъл. "Винаги, когато съм тъжна, си припомням, че точно недостатъците ме правят перфектна, защото в реалния свят перфектността не съществува."
 
"So Am I" е следващата стъпка, която изгряващата поп звезда предприема, след световния хит "Sweet but Psycho". Продуциран от Cirkut (Maroon 5, Miley Cyrus, The Weeknd) и написан заедно с Madison Love (Camila Cabello), "Sweet but Psycho" достигна №1 както в класацията на Spotify "United States Viral 50", така и в "Dance Club Songs" на Billboard. Наскоро влезе в Top 10 на USA Pop Radio и се изкачи до Top 30 на  Billboard "Hot 100". "Sweet but Psycho" отчете над 750 милиона слушания и над 2 милиона общи продажби в цял свят. Официалният видеоклип, който е режисиран от Shomi Patwary (Beyoncé, The Weeknd) в момента има над 178 милиона гледания в официалния канал на Ava.
 
Дъщеря на албански имигрант, Ava е родена в Уисконсин, но е отгледана във Вирджиния, където започва да отнася публиката много преди да влезе в гимназията. Решена от ранна възраст да украси сцената, снабдена с глас, предаден от майка ѝ, която е оперна певица, Max усъвършенства уменията си като участва в множество състезания по пеене. Вдъхновена от смелото бягство на родителите си от политическата нестабилност, която измъчва родната им страна, в крайна сметка Ava се мести в Лос Анджелис, за да продължи да омайва с таланта си.

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Модерно диско от Ейва Макс

23.12.2022

Ейва Макс с нова песен

29.04.2022

Ava Max - тайните звездната рожденичка

16.02.2021

Ava Max - “OMG What’s Happening“

04.11.2020