Вяра Панталеева се завръща с баладата "Знам" (видео)

Вяра Панталеева отново е тук с нова песен - емоционалната и лирична балада "Знам". Песента е авторска, много лична, със своя история и собствен живот.  
 
 
Вяра споделя, че първият куплет се родил още преди 7 години, в периода, в който са се появили вече реализираните към днешна дата нейни песни "Копнеж" и "Писмо". Били са нужни цели 7 години, за да бъде продължена и завършена песента "Знам". Този период е бил доста труден за Вяра.
 
Красивото момиче, спечелило обичта на хората още в "Star Academy", било изгубило посоката си.  Не била сигурна накъде и как да продължи, не била удовлетворена от ежедневието си, от развитието си. В резултат се появили така типичните за съвремието ни панически атаки. Но още тогава певицата усетила, че има нужда да излее себе си, да се научи да изрази чувствата си и тревогите си чрез музиката и да потърси някаква промяна в пътя си.
 
Паническите атаки са проблем, от който страдат все повече хора около нас. За щастие темата вече не е табу, за нея се говори, хората си помагат в търсенето на лек. За Вяра този лек е била музиката и собствената й креативност. Вяра открива в себе си нов копнеж и посока - да работи с деца, да ги учи на музика и красота. Тогава се ражда нейната вокална група "Мики Маус".
 
"Знам" е една от тези песни, които поставят началото и посоката на новият период на Вяра като певица. Текстът и музиката са на Вяра, аранжиментът е на Петър Рангелов, с когото певицата работи от дълги години, а видеото на песента е заснето от Любо Цанков. 

Свързани новини

"Усмихни се" с Вяра Панталеева

26.05.2023

Вяра Панталеева се завръща с "Вярвам"

11.07.2022

Вяра Панталеева - "След зимата"

10.07.2019