Кристиан Костов превзема Китай

В началото на 2019 Кристиан Костов дебютира в Китай като най-младия състезател в дългогодишния певчески китайкси конкурс "Singer". Неговата сценична изява и чар спечелиха милионите сърца на китайските фенове. След последното си участие в шоуто, Кристиан се сдоби с 11 милиона стрийминга в най-голямата китайската платформа за музика QQMusic и то само за ден!
 
Преди 2 седмици престижното американско издание Billboard сподели статия за родната ни звезда, споделяйки с цял свят неговия успех в риалитито. На 16 март Кристиан сподели с феновете новия си мини-албум "PROLOGUE", вдъхновен от многобройните предизвикателства и спомени, по време на престоя му в Китай. 
 
Водещата песен в мини-албума - "Beautiful Mess (inspired by China)", е инспирирана от дебютното представяне на Кристиан на сцената на "Singer". За разлика от оригиналната песен, която излезе през 2017, новата версия се превръща в културна симбиоза с включените в нея традиционни китайски инструменти като еrhu и dagu, като по този начин Кристиан демонстрира своето уважение към източната култура.
 
"PROLOGU" включва още две китайски песни: "Remember" и "Spoiled Innocence", както и "Live It Up" и инструменталната ѝ версия. "Live It Up" е написана преди години, но така и не се намира перфектният глас, който да я "завърши". Докато Кристиан не среща китайската певица Tifa Chen, с която влиза в дует в "Live It Up".
 
Идеята на "PROLOGUE" е да изрази благодарността на Кристиан за подкрепата, преживяванията и уроците по време на престоя му в Китай.

Свързани новини

Кристиан Костов представи новия албум

15.07.2020

Кристиан Костов с нов сингъл

30.04.2020

Кристиан Костов се завръща нов сингъл

24.02.2020

Кристиан Костов - "Get It"

01.08.2018