Чуй новата песен на Rita Ora, Sofia Reyes и Anitta - "R.I.P." (видео)

Разбиващата класациите Sofia Reyes, която бе номинирана за латино Grammy, международно известната поп певица Rita Ora и бразилската суперзвезда Anitta са готови да кажат "R.I.P." на глупостите със силния си нов едноименен сингъл. 
 
 
Сингълът обединява латино ритми, поп рифове и електронни звуци и e написан от Reyes, заедно със силния ѝ екип от автори на песни Shari Short, Omar Tavarez, Chaz Mishan и артиста Thomas Augusto. По записа са работили и The Fliptones (Jason Derulo, Flo Rida) и продуцента и изпълнител Tainy (Cardi B, J Balvin), а Rita Ora и Anitta прибавят личния си специфичен почерк.
 
Reyes, Ora, Anitta и екип от талантливи дами обединяват сили в създаването и на придружаващото официално видео, режисирано от Eif Rivera (DJ Khaled, Lil Wayne), което може да гледате тук.
 
За песента Sofia Reyes споделя ""R.I.P." не е просто песен, а съобщение, което трябва да бъде чуто. Всички ние имаме нужда да бъдем насърчавани да се отдалечим от глупостите, които ни дърпат назад. Също така за мен е невероятна възможност да работя с тези супержени. Щастлива съм, че успяхме да съчетаем различните си култури в общо послание, с което всички сме съгласни."
 
Rita Ora добавя, "Сътрудничеството с други артисти е едно от любимите ми неща в създаването на музика, начинът по който всички се сработваме и енергията, която всеки носи. Всички вложихме много страст в тази песен и беше много забавно докато снимахме видеото." 
 
Anitta казва, "Когато Sofia ме покани, дори не се замислих. Sofia и Rita са невероятни певици. В песента казваме сбогом на глупостите, на скучните хора, на губенето на време. В нея се пее на испански, английски и дори на малко португалски. Просто обожавам текста. Видеото е много красиво, цветно и различно от всичко, което съм правила досега. Заснехме го през януари в Лос Анджелис. Много съм щастлива да си партнирам с тези супер талантливи жени и да представя Бразилия в сингъла!"

Свързани новини

5 горещи музикални премиери

05.07.2021

Виж българския клип на Рита Ора

12.02.2021

Рита Ора не може да си тръгне от БГ

23.12.2020

Rita Ora ще прекара Коледа в България

17.12.2020

Rita Ora с видео към "How To Be Lonely"

31.03.2020