Излезе българският клип на Рита Ора

Британската мега-звезда Рита Ора (Rita Ora) представи мини-филма, промотиращ най-новото й EP "Bang". Видеото е изцяло заснето в България.
 
Премиерата му беше точно в 20 часа. Кадрите ни показват пернишки пейзажи, както и изключително ефектни кадри от Бузлуджа. Екипът на изпълнителката е снимал и в популярно софийско студио. Както е известно, по Коледа, Рита Ора прекара няколко дни у нас. 
 
Във видеото певицата е облечена в албанска народна носия. Известен факт е, че тя е родена в Прищина. 
 
В парчето участва Imanbek - номиниран за "Грами" казакстански DJ и музикален продуцент"Когато стартирахме албума, идеята беше да развием креативни отношения с други артисти”, разказва Рита. “Съвместната работа с Imanbek беше уникално преживяване, срещахме се в Zoom и обсъждахме музикалните си идеи. Музиката наистина е универсален език и това EP е доказателство, че творческият процес има силата да надхвърли всяка пречка, която ни разделя."
 
"Bang" е звездна колекция от парчета и микс от модерен поп, клубна култура от 80-те и 90-те и завладяващ дансинга хаус. Всички тракове са в съавторство с Imanbek, който е 1-вият източноевропейски продуцент, влязъл в Top 5 на Billboard Hot 100.
 
От своя страна Рита държи рекорда за най-много сингли на британски артист-жена в Top 10 във Великобритания – общо 13.
 
Водещият сингъл от EP албума с 4 парчета е песента “Big”, в която поп, денс и хип-хоп оживяват в едно. В него пък учства легендарният диджей - французинът Давид Гета.

Свързани новини

Рита Ора и мъжът ѝ обикалят Балканите

29.11.2023

Певицата скоро пуска нов албум

20.04.2023

Рита Ора се омъжи за известен режисьор

09.08.2022

5 горещи музикални премиери

05.07.2021

Рита Ора не може да си тръгне от БГ

23.12.2020