Певицата Меган Трейнър стана майка

Певицата Меган Трейнър (Meghan Trainor) е щастлива майка на момченце.

Изпълнителката на хита "All About That Bass" и съпругът й - актьорът Дарил Сабара, с когото са женени от 2018-та, посрещнаха своя първи син Райли. Двойката избра да оповести за голямото събитие навръх празника на влюбените - 14 февруари.

Гордият татко също пусна няколко кадъра в социалната мрежа с красиви думи на любов и признателност към 27-годишната си съпруга. 

Раждането е станало чрез цезарово сечение на 8 февруари, но младото семейство използва хубавия празник, за да съобщи новината. Затова има и конкретна причина: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Meghan Trainor (@meghan_trainor)

Всъщност, според термина на майка му, малкият Райли е трябвало да се появи точно на 14 февруари, но заради медицински причини се е наложило седмица по-рано да бъде изваден на бял свят.

В едно от последните си интервюта певицата беше казала, че се страхува от раждането, тъй като по време на бременността си е разбрала, че има диабет.
 
Ето че всичко се е развило абсолютно успешно, и въпреки че бебето не се е родило по естествен път на празника на Свети Валентин, Меган Трейнър и семейството й се радват на най-голямата любов на света! 
 

Свързани новини

Ето кои са най-добрите нови албуми

16.11.2021

Meghan Trainor обяви нов албум

07.11.2019

Meghan Trainor - “With You”

09.07.2019

Meghan Trainor c трети студиен албум

27.06.2018

Meghan Trainor с две нови песни

11.05.2018