Чуй най-добрите нови албуми тук: Silk Sonic, Джеймс Артър, Лана Дел Рей, Мегън Трейнър, Тейлър Суифт и още

Silk Sonic - An Evening With Silk Sonic
 
Дебютният албум на супергрупата Silk Sonic пристигна в петък и вече е тотален хит. В луксозното седемдесетарско приключение, в което ни въвличат носителите на "Грами" Бруно Марс и Андерсън Паак, им помага фънк легендата Бутси Колинс.
 
 
An Evening With Silk Sonic включва вече издадените хитове "Leave The Door Open", "Skate" и "Smokin Out The Window ", както и 5 нови композиции.
 
Джеймс Артър - It'll All Make Sense In The End
 
Джеймс Артър представя себе си както никога досега в четвъртия си албум It'll All Make Sense In The End, създаден в по-голямата си част по време на локдауна в къщата си в Съри и избира да бъде още по-откровен, не само за нещата, които го вдъхновяват, но и за нещата, които го тормозят.
 
 
"И изведнъж музиката започна да звучи страхотно. Това е първият път, в който създавам музика на едно и също място и това може да се чуе в песните. Има нещо наистина удобно в това да работиш в собствения си дом – успях да бъда по-уязвим от всякога", споделя Джеймс.
 
Деймън Олбърн - The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows 
 
Когато чуем името на Деймън Олбърн и веднага се сещаме за алтернативното и танцувално звучене на групите Blur и Gorillaz, на които музикантът е основател и фронтмен. В новия му солов албум обаче става въпрос за нещо много различно.
 
 
Едно пътуване към студената и дива природа на Исландия е вдъхновила Олбърн за композициите. Музиката в албума действително наподобява  саундтрак на едно пътешествие надалече или към самите себе си. 
 
Мегън Трейнър - A Very Trainor Christmas
 
Тази година Коледа идва по-рано с Мегън Трейнър и новия й албум A Very Trainor Christmas. Колекцията включва 3 нови парчета - акустична версия на "My Kind of Present", нов кавър на "Rockin' Around The Christmas Tree" и нова оригинална коледна песен, както и лирик видеата към тях.
 
 
След изтощителна битка с паническо разстройство поп звездата казва, че е на възможно най-доброто място в живота си. Днес тя е по-щастлива от всякога със съпруга си и 7-месечния им син Райли. 
 
Little Mix - Between Us 
 
Little Mix отпразнува своя рожден ден с нов албум. Between Us е празник в чест на десетилетие успешни песни по целия свят. В нея са включени №1 синглите "Wigs", "Black Magic", "Shout Out To My Ex" и "Sweet Melody", заедно с големи хитове като "Touch", "Move", "Power", "Salute" и последната им песен, която влезе в топ 3 - "Heartbreak Anthem". Кампанията ще включва и пет чисто нови парчета, върху които триото работи през последните няколко месеца.
 
 
По-рано тази година Джейд Търлуол, Лий-Ан Пинок и Пери Едуардс спечелиха приз за "Най-добра британска група" на BRIT Awards 2021, с което станаха първата женска група в историята, печелила тази награда. А през август отпразнуваха 100 седмици в Топ 10 на официалния UK Singles Chart.
 
Тейлър Суифт - Red (Taylor's Version)
 
Тейлър Суифт представи ремастерирана версия на издадения през 2012 албум Red, която озаглави Red (Taylor's Version).
 
 
Проектът включва 30 песни, девет от които нечувани досега, а за изненада на своите феновете Тейлър е подготвила вълнуващи колаборации с изпълнители като Ед Шийрън, Фийби Бриджърс и Крис Стейпълтън.

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Тейлър Суифт предизвика скандал в Азия

08.03.2024

Нова песен, нов албум

06.03.2024

Тейлър Суифт продължава да обира награди

23.02.2024