След два COVID скандала, Rita Ora ще прекара Коледа в България

Rita Ora ще прекара декемврийските празници в България, информира woman.bg. Според вестник The Sun тя вече е кацнала в София, където ще заснеме най-новия си видеоклип и няма намерение да се връща в родината си за Коледа.  
 
"Тя прекара по-голямата част от годината в работа и се надява да може да се завърне с нови парчета през 2021, като в момента снима клип към един от синглите в България", гласи съобщението на говорителите на Rita Ora. По думите им, тя не желае да бъде в Лондон за Коледа и вместо това си е резервирала "релаксираща почивка" за празниците. 
 
Певицата е изпаднала в немилост в родината си, след като се забърка в два COVID скандала. Първо тя пътува с частния си самолет до Кайро, където пя в петзвезден хотел. Според настоящите закони във Великобритания, тя е трябвало да се карантинира за 14 дни. Малко след завръщането си на Острова обаче, Ora бе засечена от папараци да се разхожда. 
 
Съвсем скоро след това, певицата с бе глобена 10 000 паунда за партито, което организира за рождения си ден. Тогава тя покани куп звезди на 30-ия си юбилей в лондонски ресторант, което противоречеше на мерките срещу пандемията от коронавирус. Rita се извини и нарече поведението си "непростима грешка".  

Свързани новини

5 горещи музикални премиери

05.07.2021

Виж българския клип на Рита Ора

12.02.2021

Рита Ора не може да си тръгне от БГ

23.12.2020

Rita Ora с видео към "How To Be Lonely"

31.03.2020

Rita Ora - "How To Be Lonely"

20.03.2020