Zara Larsson представя новия си сингъл "Don’t Worry Bout Me" (аудио)

Zara Larsson представи новия си сингъл, озаглавен "Don’t Worry Bout Me" - уверено, жизнерадостно парче с хитов рефрен и динамична продукция, на което Zara Larsson е съавтор. 
 
 
Дни преди премиерата, шведката обяви допълнителна серия концерти от европейското си турне през май и юни т.г., които включват страните Великобритания, Германия и Холандия. Европейските градове са предшествани от турнето на звездата в САЩ, което стартира в началото на април с концерти в Лос Анжелис, Бостън, Вашингтон и Ню Йорк. Билетите за концертите са почти разпродадени навсякъде, а Zara Larsson няма да изневери на сценичния си стил, характерен с много енергия, динамика и разообразни аранжименти.  
 
Самостоятелното европейско турне на Zara Larsson ще бъде последвано от нова лятна обиколка на Стария континет, този път като подгряващ артист на концертите на Ed Sheeran. Последният сингъл на певицата, озаглавен "Ruin My Life" постигна изключителен успех в дигиталните платформи с над 250 милиона стрийминга.
 
 
Zara Larsson приключва записите за предстоящия си втори студиен албум, който се очаква да излезе в рамките на тази година. През 2017 излезе дебютният проект на певицата, озаглавен So Good, който стана със златен статус на продажби. 

Свързани новини

5 горещи музикални премиери

08.03.2021

Zara Larsson - "Love Me Land"

15.07.2020

Zara Larsson - “All The Time”

25.06.2019

Zara Larsson - “Ruin My Life”

25.10.2018