5 горещи музикални премиери от последната седмица

Изминалите няколко дни бяха особено наситени в музикално отношение. Много звезди от световната поп и рок сцена пуснаха новите си парчета - сред тях Селена Гомез, Джъстин Бийбър,  Джеймс Артър, Kings of Lion и други.  

Представяме ви 5 музикални премиери от последната седмица: 

Джъстин Бийбър (Justin Bieber) пусна новия си клип към "Hold On"

В пет-минутното видео някогашният тийн-идол, а сега улегнал женен мъж, се впуска в опасно приключение, за да спаси живота на своята приятелка.

Бийбър предприема рисков банков обир, за да намери пари, с които да помогне за лечението на любимата си, която е болна от рак.

Видеото прилича на мини-филм, а поп звездата пусна трогателен кадър в Instagram, за да надъха своите фенове да го гледат.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber)

 

Селена Гомез и "Selfish Love" 

След общия им хит от 2018 г. "Taki Taki", Селена Гомез (Selena Gomez) и DJ Snake отново обединяват сили в испано-английската песен "Selfish Love". 

Тук резултатът е една по-мелодична и танцувална песен, обогатена от стилните ритми на саксофона. Лириката разказва историята на момиче, разкъсвано от ревност. 
 
"Selfish Love" е третият сингъл от предстоящото EP на певицата "Revelación", което ще излезе на 12 март.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

 

 

Шведската красавица Зара Ларсън (Zara Larsson) издаде дългоочаквания си нов студиен албум Poster Girl

"Пораснах като човек, създавайки този албум", споделя 23-годишната певица. "Историята в него се развива около промяната в мен, това да се почувствам по-уверена и сигурна в себе си. Не съм тийнейджър вече, а млада жена". 

Днес, 8 март, Зара ще изнесе  онлайн концерт, на който ще изпълни парчета от Poster Girl, както и едни от най-големите си хитове. Лайвстриймът ще се излъчи ексклузивно в нейния YouTube канал и ще бъде достъпен за гледане за лимитиран период от време.
 
Ето го и премиерния сингъл "Need Someone": 

 

Джеймс Артър пусна "Medicine" - първи сингъл от предстоящия му албум

Песента до голяма степен е автобиографична, тъй като се базира на преживяванията на изпълнителя. Творческият процес по създаването на парчето започва през януари 2020 г., когато Джеймс (James Arthur) е на европейско турне.
 
"На сцената в Мадрид получих ужасна паник атака. Всички знаят, че и преди съм страдал от тревожност, но никога толкова непоносимо, никога на сцена и никога до такава степен, че да се наложи да сляза от сцената, защото иначе ще умра. На следващия ден имах силни симптоми на грип и трябваше да ме закарат по спешност в болницата. Оказа се, че имам инфекция на жлъчката и се налага да ме оперират веднага", разказва той. 
 
След като канселира турнето си и в САЩ, Артър прекарва седмици в болница, за да оздравее напълно. Ето го обаче напълно възстановен и със силна заявка за хит: 

Kings of Leon пуснаха "Stormy Weather" и новия си албум 

Парчето е четвъртият сингъл от новия албум на американската рок банда "When You See Yourself". 

Това е първият студиен запис от "Walls" през 2016 г. , който направи премиерата си на 5 март. 

Песента последва три вълнуващи парчета, които успокоиха феновете на групата от Нашвил, че творческата магия между братята Калеб, Джаред и Нейтън, и братовчед им Матю е все така силна.

Четиримата са заедно от деца, като прекарват безбройни часове заедно, свирейки и пишейки музика.

 Сн: Virginia Records

Свързани новини

Kings of Leon се завръщат

23.02.2024

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022

Аrcade Firе се завърнаха с нов сингъл

18.03.2022

Purple Disco Machine с поклон към 80-те

07.03.2022