Kings of Leon пуснаха албума Can We Please Have Fun и видеото към "Nowhere to Run"

Kings of Leon издадоха своя девети студиен албум - Can We Please Have Fun
 
Записан в студиото Dark Horse в Нешвил и продуциран с новия сътрудник Кид Харпуун (Хари Стайлс, Florence + the Machine), проектът от 12 песни показва различна страна на Kings of Leon. Това е звученето на музиканти, обединени от една цел, освободени от всякакви очаквания, и вдъхновени от идеята за албума, който винаги са искали да направят. 
 
 
Can We Please Have Fun – съдържание:
1. Ballerina Radio
2. Rainbow Ball
3. Nowhere To Run
4. Mustang
5. Actual Daydream
6. Split Screen
7. Don’t Stop The Bleeding
8. Nothing To Do
9. Television
10. Hesitation Generation
11. Ease Me On
12. Seen
 
 
Kings of Leon пуснаха и официален видеоклип към новото парче "Nowhere to Run". Бандата поема контрола над всички творчески елементи на този албум - от началото до края – движейки всеки един детайл от музиката до дизайна и нестандартните визуализации за всяка песен. Всички те са заснети изцяло от самите тях в продължение на два дни в Нешвил.
 
Издаденият по-рано водещ сингъл "Mustang" продължава да се изкачва в радиостанциите седмица след седмица и отбелязва деветия Топ 10 сингъл за групата в Alternative radio. 
 
 
На 20 юни Kings of Leon тръгват на глобалното си турне, което ще започне в Лийдс, Великобритания и ще продължи с още дати в Обединеното кралство и Европа. 
 

Свързани новини

Kings of Leon се завръщат

23.02.2024

5 горещи музикални премиери

08.03.2021

Нов сингъл от Kings of Leon

22.02.2021