Клуб MUSIC JAM през май и юни: Акага, Ники Сиано и Фолтин

Най-новият столичен клуб MUSIC JAM продължава да добавя интересни и разнообразни имена в предстоящата си програма, оставайки верен на обещанието за стилово и жанрово разнообразие. Следващите атракции, както следва:
 
16 май, четвъртък
Арго МС и Данчо Стълбицата представят: Funk, disco and soul forever с новите богове на бг фънка Акага
Легендарните диджеи-ветерани Арго МС и Данчо Стълбицата предлагат второ концептуално шоу, съчетаващо видео и звук, този път - на тема фънк, диско и соул. За да "илюстрират" тяхната теза, че тази музика живее Forever... на сцената ще се качат всеобщите любимци и доказани майстори на купона - Акага. Така, благодарение на страхотното озвучаване (което вече събра комплиментите на всички гостували дотук международни артисти) и огромния HD eкран ще можете да видите и чуете едно клубно шоу на Акага, каквото не е имало досега!
 
24 май, петък
Точно в нощта след празничния ден в клуба ще експлодира - една истинска DJ легенда - Ники Сиано, оригинален резидент диджей на митичния клуб Studio 54 в Ню Йорк! Той е считан за един от създателите на денс жанра и е буквално последният оцелял от пионерите на денс сцената от 70-те години. Уважението и интересът към него са огромни и до ден-днешен, като Сиано продължава да обикаля света и шоутата му се разпродават с месеци в аванс! Седмичният му подкаст има 50 000 слушатели. Признат е като създател на много иновативни техники, като и като вдъхновител на клубове като Bass Horns, The Paradise Garage и самия Studio 54, където Стив Рубел лично го избира за един от оригиналните диджеи на култовото заведение.  Шоуто на Ники Сиано в София ще е уникален шанс да видим на живо легендарен артист и пионер, да се докоснем до историята, но и да се забавляваме бурно - независимо дали сме чували за оригиналното диско само от спомените на майка си и баща си.
 
8 юни, събота
След чудесните изпълнения на гръцката Planet of Zeus и румънската Basska, e време за още оригинални, самобитни балкански групи и този път това ще е поредното гостуване на любимците на Северна Македония - бандата Фолтин! Те са идвали неколкократно в България и са добре познати на феновете, като са си извоювали реноме на истински балкански звезди. За тези, които тепърва искат да ги открият - Фолтин са създадени в Битоля като джаз група през 1996, но за 23 години са развили и обогатили стила си до смес, която не може да се класифицира еднозначно. Техните шоута преливат в еклектичен, невероятно забавен коктейл, който смесва джаз, поп, рок, уърлд мюзик, циганска музика - всичко това, разклатено бурно в шейкъра, докато се получи луд купон и публиката танцува, докато я държат краката.
 
Билетите за събитията в MUSIC JAM са в продажба от утре и могат да бъдат закупени от мрежата на Ивентим, както и онлайн на eventim.bg, офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба.

Свързани новини

Гласът на Тодор Колев в клубно шоу

12.11.2020

Акага на гости на Musicology

06.07.2016

Концерт “100% Акага” в НДК

13.03.2015