Краси и Иво от Акага на гости на Musicology с "Полудяваме"

Малко след 17:30 Краси и Иво от Акага ще дойдат в студиото на Радио FM+, за да представят в ефира на Musicology новото си парче, "Полудяваме". 
 
Наистина няма по-сигурен начин да си оправим настроението от стила на Акага. Неслучайно последният им проект се нарича Libido Project, посветен на страстните емоции и лежерните нощи. "Полудяваме", като част от музикалния проект на Акага и Quarto Quartet беше представен на 17 юни в НДК, в програмата на "Салон на изкуствата- 2016г." Песента е в модерното Brasil 66 течение, характерно с автентичното си боса нова звучене. 
 
В "Полудяваме" неслучайно музикантите се спират за вокали на три бъдещи актриси от класа на проф. Лунгов в НАТФИЗ: "Харесах гласовете на Гери, Теди и Патрисия, защото внасят истинска непринуденост и лятно безгрижие в проекта. Звучат Brasil 66, а сценичното им присъствие действително ни пренася на пясъка в Копакабана", каза Краси от Акага и допълни, че заглавието "Полудяваме" е признание за това, че всеки мечтае да направи поне една лудост през лятото. 
 
Музиката и текста са на Краси Куртев,а типичното плажно звучене идва от аранжимента на Мишо Шишков, Иван Пенчев и Акага. Видеоклипът се очаква в края на юли. 

Свързани новини

Концерт на Акага в края на март

17.03.2023

Гласът на Тодор Колев в клубно шоу

12.11.2020

MUSIC JAM: Акага, Ники Сиано и Фолтин

22.04.2019

Концерт “100% Акага” в НДК

13.03.2015