Deep Zone Project - единствените българи в международната версия на "Friends Will Be Friends"

30 от най-популярните музиканти и изпълнители, от всички 28 страни членки на ЕС, възпяха приятелството в специално издание на емблематичната песен на Queen - "Friends Will Be Friends". Всеки един от артистите влиза в проекта след личноto одобрение от Brian May, а песента е насочена към младите хора и идеята, че именно те, всички заедно, определят бъдещето на Европа. 
 
 
От България в селекцията бяха включени Ева-Мария, Дани Димитров и Дидо от Deep Zone Project. Групата с голямо вълнение сподели новината в социалните мрежи: "За нас е голяма чест, че Deep Zone Project бяхме избрани да представляваме България в култовата обща песен "Friends Will Be Friends", заедно с 30 други интернационални артисти от всичките 28 страни членки на Европейския Съюз. Наистина, уникален международен проект, одобрен лично китариста на Queen - Brian May." 
 
Химнът на приятелството е записан в 28 различни музикални студия, поотделно от всеки един от изпълнителите. Финалната версия вече се разпространява с #vote4friendship и послание, свързано с това, че Европа е най-силна, когато е обединена в цялото си разнообразие, а омразата и раздялата не са отговори, а заплахи. Европа дава своя вот за приятелството!  

Свързани новини

Първото БГ видео, изцяло направено с ИИ

11.04.2024

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Deep Zone Project и Тото с общо парче

14.05.2020

Deep Zone Project с нов хит

30.10.2019