Чуй новия сингъл на Руши Видинлиев - "Несъвършен"

След 10-годишна пауза и след уникален интерес от страна на феновете (рекордно разпродадени в рамките на денонощие клубни събития между 2016-2019), Руши най-после е готов със съвсем нова авторска музика. Първи сингъл е парчето "Несъвършен". То ще стане част и от предстоящ мини-албум – Психо, чиято дигитална премиера ще бъде съвсем скоро.
 
 
"Несъвършен" е по текст на Руши и носи много от специфичната поп меланхолия, заради която феновете от няколко поколения го обожават. В творческия екип зад музиката на сингъла се включва и легендата Момчил Колев (Атлас), с когото Руши работи и по дебютния си трак "Всичко се връща" от 2001. Замесени в продукцията са още Денис Попстоев (музика и аранжимент) и Константин Бешков "Kay Be" (аранжимент и смесване). Мастерингът е на Joe LaPorta, голямо име в индустрията, който работи със звезди от ранга на Solange.
 
 
Руши представи премиерно новия сингъл на 22 май в Пловдив. Специално за феновете Руши ще представи "Несъвършен" и още нова музика на живо на 1 юни /събота/ в клуб Терминал 1. В специалното събитие ще се включи и сопраното Пламена Гиргинова, която ще даде старт на шоуто точно в 22:00.
 
Руши дебютира с парчето "Всичко се връща" през 2001. Следват 4 албума, над 10 сингъла с видеоклипове, много награди. Активно се занимава с поп музика през следващите 7 години. Някои от най-известните му хит сингли са още "Il Ritmo Del Mio Cuore", "Ти беше" и "Хотел**". 
 
 
През последните години Руши работи активно като актьор и режисьор. Завършва магистърска програма за късометражно кино в Ню Йорк, снима реклами, видеоклипове за други артисти. За главна роля в "Цвета на хамелеона" получава награда за Най-добър актьор от Българската филмова академия. 
 
Последната Киномания се откри с още един филм с негова главна роля – "Времето е наше" на режисьора Петър Попзлатев, а на последния София Филм Фест "Снимка с Юки" на режисьора Лъчезар Аврамов и с главна роля на Руши спечели Наградата на публиката. Предстои да излезе и още едно кино заглавие с главна роля на Руши – "18% сиво" на режисьора Виктор Чучков, по едноименния роман на Захари Карабашлиев.
 
През цялото време Руши не спира да работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители.

Свързани новини

Руши с нов сингъл

08.01.2024