Руши с нов сингъл - "Без багаж"

След като това лято потанцувахме на "Още малко", сега Руши ни кани да се отървем от всичко старо и да започнем на чисто новата година с новия си сингъл "Без багаж".
 
"Без багаж" е песен за оптимизма, за едно вътрешно чувство, а може би илюзия – че най-доброто предстои. Че по-добрата версия на живота и нас самите е възможна. И колкото по-бързо се отървем от багажа, който носим, толкова по-лесно ще я стигнем. Парчето е и за любовта като движеща сила.", разказва Руши.
 
 
Парчето е по текст на Руши и музика на Денис Попстоев, микс Димитър Ганчев и мастер Юлиян Янев. Най-новите сингли на звездата от 2023 "Още малко" и "Без багаж" ще станат част от нов, кратък албум, който Руши подготвя и ще има премиера през 2024.
 
През 2001 Руши дебютира с парчето "Всичко се връща" и оттогава нищо не е същото на българската музикална сцена. Някои от най-известните му хит сингли са още "Il Ritmo Del Mio Cuore", "Ти беше" и "Хотел**". През годините Руши работи активно и като актьор, и режисьор. Завършва магистърска програма за късометражно кино в Ню Йорк. За главна роля в "Цветът на хамелеона" получава награда за Най-добър актьор от Българската филмова академия. Участва с главна роля и във филмите "Снимка с Юки", "Разруха" и "18% сиво".
 
През цялото време Руши работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители. През 2016, след близо 8-годишна пауза от музикалната сцена, Руши прави серия от ексклузивни, рекордно разпродадени лайв събития (всяко в рамките на 24 часа). Заради огромния интерес на фенове и медии, поп звездата решава да издаде и нов авторски материал. През май 2019 е част от церемонията на Годишните музикални награди на БГ Радио, където изпълнява премиерно на живо сингъла "Несъвършен". А през октомври същата година в дигиталните платформи излиза и EP-то "Психо", което включва четири нови трака. Дигитален рилийз има и специален BEST OF с най-големите хитове на Руши.
 
Руши е гост-вокал в парчето "Мексико" от албума "Вакуум" на Евгени Енчев-ГЕНА (So Called Crew), в който като участват различни имена от българската сцена. На екран гледаме Руши в ролята на адвокат Мартин Касимов в хитовия сериал "Мен не ме мислете". 

Свързани новини

Още звезди на Burgas Summer Live

06.07.2023

Броени дни до шоуто на Пиротска 5

09.05.2023

Руши представя ново шоу на живо

24.03.2023

Руши с концерт в Летния театър в Бургас

26.07.2022

Руши Видинлиев - "Несъвършен"

27.05.2019