LUNIKK преди Руши на концерта на 12 май в София

Остават броени дни до голямото ново шоу на Руши в ивент центъра на Пиротска 5. А за да е напълно космическа вечерта, в събитието ще се включат и LUNIKK.
 
Експерименталното поп дуо е създадено от Кристина Йорданова и Дени Попов. Двамата се запознават, още когато Дени е китарист в рок група, а Кристина изобщо не подозира, че може да има общо с музиката. Докато тя си води тетрадка с поезия, наречена "Да колонизираме Марс", бандата на Дени постепенно се разпада. И така, след много споделени моменти и разговори за музика, двамата разбират, че са на едни и същи честоти и искат да обичат и мразят света заедно, през едни и същи великолепни мелодии. Всички, които са имали шанса да ги видят на сцена заедно, са напълно опиянени от таланта им. Не ги пропускайте и вие! 
 
 
А след тях – и невероятното ново шоу на Руши. Специалната програма е с четирима талантливи танцьори и хореография от Милен Данков. Освен всички любими хитове, поп звездата ще направи на живо и някои нови парчета, а към него на сцената ще се присъедини китаристът Иво Чалъков (Тангра, Gravity Co.). 
 
Руши представя на живо новото си шоу в София и Пловдив през май
 
Билети СОФИЯ, Пиротска 5: cutt.ly/z4mT9o8. Шоуто включва и мултимедия, и много сценични костюми, за да е пълно партито. Елате да си припомните как танцуват сърцата!
 

Свързани новини

Руши с нов сингъл

08.01.2024

Още звезди на Burgas Summer Live

06.07.2023

Руши представя ново шоу на живо

24.03.2023

Руши с концерт в Летния театър в Бургас

26.07.2022

Руши Видинлиев - "Несъвършен"

27.05.2019