Tommy Genesis и РУШИ стават част от Burgas Summer Live

Световната поп икона Оли Александър от Years & Years и белгийският артист Oscar and the Wolf идват на 12 август като част от поредицата концерти Burgas Summer Live, която се провежда това лято на пристанището в морския град. 
 
Към блестящата поп вечер се присъединяват Tommy Genesis и РУШИ и с това програмата за 12 август е финализирана, а танците на морския бряг – гарантирани.
 
 
Звездата на Tommy Genesis като изпълнител и автор на песни, изгрява с присъединяването ѝ към турнето на Dua Lipa през 2018, а тази година ще стъпи на сцената на Burgas Summer Live. Mного повече от актуален секси рап артист, Tommy е магнетична личност и безстрашна в музикалните си експерименти. Канадката се отличава в индустрията, като непрекъснато разширява артистичните си граници и се противопоставя на очакванията. За амбициозната изпълнителка правилата не важат, щом е намесено изкуството. Смесвайки елементи от рап, хиперпоп, алтернативна и електронна музика, Tommy Genesis създава революционно звучене, а нейният култ от последователи на "фетиш рапа" продължава да се увеличава стремглаво. 
 
 
Горещата поп вечер стартира с РУШИ – българската звезда на 12 август в Бургас, а заедно с него на сцената на Burgas Summer Live ще се качи и неговата банда: Иво Чалъков (китари), Васил Вутев (барабани), Денис Попстоев (програминг, синтезатор) и Катя Кръстева (беквокали). РУШИ дебютира с парчето "Всичко се връща" през 2001 и оттогава българската сцена не е същата. Вече две десетилетия той работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители, режисира видеоклипове, снима се в кино и телевизия, а публиката не спира да танцува на "Il Ritmo Del Mio Cuore". 
 
Припомняме, че на 11 август в Бургас като част от Burgas Summer Live ще свирят Franz Ferdinand, Nothing But Thievеs и Hayes & Y, на 6 август – нощта принадлежи на дамите – Ройшийн Мърфи, Morcheeba, Софи Елис-Бекстър и Phuture Shock, а на 13 август, сцената е за Editors, Shame, Tеmples и ALI
 
Билети за концерта на Years & Years, Oscar and the Wolf, Tommy Genesis и Руши са в мрежата на ticketstation.bg.

Свързани новини

Руши с нов сингъл

08.01.2024

Пада шоуто на 13.08

04.08.2023

Събитието е отменено

26.07.2023

Броени дни до шоуто на Пиротска 5

09.05.2023

Burgas Summer Live с още една дата

05.05.2023