Концертът на Years & Years и Oscar and The Wolf в Бургас се отменя

Концертът на британския поп изпълнител и автор на песни Оли Александър, известен със своя солов проект Years & Years, както и на белгийския артист Oscar and the Wolf, канадката Tommy Genesis и Руши Видинлиев, който трябваше да се състои на Морска гара Бургас на 12 август, се отменя. 
 
Новината, цитирана от БТА, беше обявена и в сайта на организаторите Fest Team, които съобщават, че "поради непредвидени обстоятелства взехме решение да отменим датата с концертите".
 
Закупилите билети за тази дата от поредицата Burgas Summer Live могат да изберат дали да използват пропуските си за някоя от другите концертни дати - на 27 юли, както и на 6, 11 или 13 август. Ако не желаят, те могат да получат средствата си обратно след попълване на формуляр най-късно до 31 декември 2023 - вижте всички опции тук
 
Концертите от поредицата Burgas Summer Live ще започнат на 27 юли с британските метълкор групи Architects и While She Sleeps, българите от Expectations и музикантите от Heriot.
 
На 6 август на сцената ще излязат Ройшин Мърфи, Morcheeba, Софи Елис-Бекстър и Phuture Shock. На 11 август ще свирят още Franz Ferdinand, Nothing But Thievеs и Hayes & Y, а на 13 август публиката ще посрещне Editors и Ali, към които ще се присъединят още британската бритпънк група Shame, както и бандата Temples.
 
Всички концерти от поредицата ще се проведе в откритата за обществен достъп зона на пристанището в морския град. 

Свързани новини

Пада шоуто на 13.08

04.08.2023

Още звезди на Burgas Summer Live

06.07.2023

Burgas Summer Live с още една дата

05.05.2023

Дамите в афиша на Burgas Summer Live

27.04.2023

Още имена в афиша на Burgas Summer Live

26.04.2023