Kонцертът на Editors се отлага за догодина

Дългоочакваният концерт на Editors в Бургас на 13 август не може да се състои поради непредвидени логистични предизвикателства, обявиха организаторите. 
 
Една от най-добрите съвременни европейски концертни групи трябваше да бъде заедно с Temples, Shame и ALI на лятната сцена на серията концерти от Burgas Summer Live другата седмица.
 
"От Fest Team искрено се извиняваме за неудобствата, които новината може да причини, но Ви информираме, че вече работим с групата по пренасрочването на нова дата за концерта за София, възможно най-скоро догодина. Надяваме се скоро да можем да обявим новата дата и локация. Всички билети, закупени за концерта в Бургас за 13 август за Editors, ще бъдат валидни за новата дата в София през 2024.
 
Въпреки това, ако желаете, можете да върнете билета си срещу пълно възстановяване на сумата, като попълните кратък формуляр. Благодарим Ви за разбирането и подкрепата.
 
Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип на contact@ticketstation.bg.", пишат те.

Свързани новини

Събитието е отменено

26.07.2023

Още звезди на Burgas Summer Live

06.07.2023

Burgas Summer Live с още една дата

05.05.2023

Дамите в афиша на Burgas Summer Live

27.04.2023

Още имена в афиша на Burgas Summer Live

26.04.2023